zondag 18 december 2011

Video(vlog) X-mas Shopping @Rotterdam

Welcome to The Blondes & The Blogsters Christmas Edition!
Daar is ie dan, de video van onze shopping uitstapje op 11/12/11. Ik wil alle lieve dames bedanken die erbij konden zijn: Kashmira, Natascha (Beautytas) (+ haar mama), Olya (Micthin) en natuurlijk Peggy (voor het "meeorganiseren" van deze dag). Big thanks, ladies! Wat een fijn gezelschap was het toch!Na het eten hebben wij nog met z'n allen een shoplog opgenomen (thank God heeft V&D goede lampen boven tafels hangen :P). Wil je weten wat wij allemaal gekocht hebben, stay tuned. Aankomende week zal ik het online plaatsen.

11 opmerkingen:

 1. Zalig filmpje ! Ik kijk alweer uit nr de rest :d ! Rotterdam lijkt me wel leuk om te shoppen, iets voor op de kalender te zetten !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. broodje ice tea :p Best wel leuk om te zien, ik loop er ongeveer wekelijks en sommige dingen zijn voor mij toch nieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah die is echt leuk geworden! Ik heb de dag zo echt weer opnieuw beleefd! Was echt super gezellig!! :D Thank you!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, wat kunnen jullie mooi zingen.
  Gezellig groepje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezelligheid dames! Volgens mij zijn jullie goed geslaagd en hebben jullie heerlijk veel gelachen, leuk dat jullie dat alles met ons delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne namiddag was het! Zo leuk om weer eens terug te zien, ik krijg al meteen zin in de volgende uitstap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk filmpje! Zag er érg gezellig uit! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellig filmpje, krijg ook helemaal zin om weer eens in Rotterdam te gaan shoppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk filmpje :D Zag er erg gezellig uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk filmpje! Ik nam laatst ook de noodles bij La Place en mijn god wat een giga portie was me dat. Ik ben normaal een grote eter maar ik kreeg niet eens de helft op. Het was wel erg lekker dus ik kreeg de rest in zo'n tof take away doosje mee naar huis. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha, die noodles, ja =))) Maar ik had mijn portie wel op ;) Was echt superleuk, bedankt meiden! xxxxxxxxx

  С Новым Годом!!!!

  BeantwoordenVerwijderen