vrijdag 9 december 2011

Warmte in mijn haar is BACK

Of eigenlijk kon ik dit beter noemen: I've got warm stripes in my hair. Weten jullie nog toen ik vertelde dat ik voor de eerste keer lowlights in mijn haar kreeg? Ik vond het heel cool, het zag er heel natuurlijk uit en paste ook wel meer bij mij. Het enige: ik vond het geheel aan de grijze kant. In mijn staart had ik wel een donker-rode pluk (jaja, die vind ik nog steeds stoer) en die combinatie vond ik toch wel erg leuk. Maar ik had een hekel aan warme tinten in mijn haar... of was het opeens niet zo erg meer? Ik ging er toch wel voor en dit is het resultaat van een ochtendje bij de kapper afgelopen weekend:Mijn formule is: asblonde basis + warme (donker-rode!) lowlights. Dit past perfect bij elkaar! Koel bij koel maakt alles er grijs en dof uitzien, maar dit is echt meer mijn ding. Het is ook allemaal niet meer zo hoog-blond en toch vind ik het echt heel gaaf geworden. Dat warmere past toch wel meer bij mij. De strepen zitten echt random door mijn haar, het ziet er heel natuurlijk uit. En uiteraard complimenten aan mijn kapper voor zijn föhn-kunsten ;)

12 opmerkingen:

 1. Ik vind het je heel mooi staan!
  Apart maar niet té!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Héél mooi, zoiets ik wel graag !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Coooooooooooooool!!!
  Kan ik zondag ook in het echt aanschouwen ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk! En het ziet er idd nog heel natuurlijk uit, terwijl het kleur-verschil toch heel goed zichtbaar is. En wat ziet het er prachtig glad en gezond uit, echt zo'n haarproduct-reclame haar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit vind ik echt prachtig! Je haar ziet er net als wat Maud zegt, glad en vooral erg gezond uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dat staat je echt goed! Mooi zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het resultaat ziet er super mooi uit en wat een prachtig haar heb jij, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, echt super super mooi meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben benieuwd! Morgen krijg je commentaar van mij!

  BeantwoordenVerwijderen