woensdag 14 december 2011

X-mas shopping EOTD

Zoals jullie misschien weten was het afgelopen zondag dan eindelijk zover: X-mas shopping @Rotterdam. Hier komt nog een apart artikel over, of beter gezegd: een video. Jaja, ik heb weer met mijn camera rondgelopen en alles gefilmd wat ik tegenkwam... vooral vitrines van de Bijenkorf om helemaal in de stemming te komen.. Ik zal proberen om voor het weekend deze video in elkaar te zetten. Maar voor nu - de look die ik op deze dag droeg.Eigenlijk ging ik voor een blauwe smokey... maar ja, dat is dus behoorlijk mislukt. De look is niet eens zo zwaar geworden en hij neigt meer naar paars/blauw. Maar hey, ik vind het best cool geworden. Ik had nog wel last van de allergische oogleden en je kunt het nog best zien... maar let er vooral niet op.Behalve de lichte kleur in mijn binnenste ooghoek, komt de rest allemaal uit Urban Decay 15th Anniversary Palette. Een overgang van paars/blauw naar donker-blauw heeft er wel voor gezorgd dat paars ging overheersen. Maar oké, genoeg erover ;) Langs de onderste wimperrand heb ik mijn nieuwe donker-blauwe Urban Decay potlood gebruikt, uitgesmudged met grijze en blauwe kleuren uit dezelfde palette. Om het toch een beetje blauw te houden heb ik de donker-blauwe J'ouvert gelliner gebruikt. Een beetje Wet 'n Wild blush en niets op mijn lippen... tja, ik had dan ook best haast, vandaar ook eigenlijk te weinig goede foto's. Oooh en voor de verandering geen foundation, maar een druppeltje getinte dagcrème gemixt met mijn moisturizer voor een beetje egale kleur. Dat is dan mijn nieuwe weekend-variant ;)

11 opmerkingen:

 1. Dat paars is super mooi! <3

  Ps Ben super blij met het winnen van de Jouvert Cosmetics winactie :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die was echt supermooi! dat lijntje onder je oog maakt het ook nog extra bijzonder!

  Was echt supergezellig! ben heel erg benieuwd naar je video! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was misschien niet wat je oorspronkelijk in gedachten had, maar dit staat je erg goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prima uit, ook al is 't anders uitgevallen dan de bedoeling was! Ben ook benieuwd naar de video :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem eigenlijk toch niet mislukt, subtiel en prachtige blauw. Ik vind hem echt prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Paars staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen