vrijdag 23 december 2011

X-mas shopping @Rotterdam - shoplog

Dat wij het heel gezellig hebben gehad in Rotterdam hebben jullie al eerder kunnen zien. Maar wij hebben natuurlijk ook geshopt! En nog beter: gelijk een shoplog opgenomen. Wil je onze aankoopjes zien (incl. de geweldige Urban Decay's The Book of Shadows)? Kijk snel hieronder.Nogmaals wil ik alle ladies bedanken voor deze gezellige dag. Ik hoop dat iedereen al van haar aankoopjes heeft kunnen genieten. Ik - absoluut. Morgen zal ik al een van mijn nieuwe aanwinsten uitgebreid laten zien ;)

10 opmerkingen:

 1. Leuk filmpje en heerlijke aankopen allemaal, dat Book of Shadows is zo mooi :D Zag er erg gezellig uit daar ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een luxe producten hebben jullie gehaald. Zo mooi. hahaha die snoepjes op vakantie.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke producten hebben jullie gekocht, wow! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om dit weer te zien!! :D Ik vond het echt zo gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind m'n lipprimer niet meer!!!!!!! Hoe kan dat nu weer? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankopen! Van welk was de foundation brush? Kon het niet zo goed horen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Peggy: alweer iets kwijt??? Haha goed zoeken, ook in je auto! ;)
  @Danice: van Olya a.k.a. Mitchin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh sorry het woordje merk ontbrak nog, ik bedoel het merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Danice: oow zo, haha :) Van Shiseido.

  BeantwoordenVerwijderen