zondag 11 december 2011

X-mas special: Tiny Tots With Their Eyes All Aglow Will Find It Hard To Sleep Tonight

Eigenlijk was dit eerst niet eens als een X-mas special bedoeld, maar hey... we hebben rood en goud, en daar krijg je toch altijd wel een special gevoel bij rond deze tijd van het jaar. ;) Gecombineerd met (azuur)blauwe kleur voor een bijzonder (en toch ook wel een beetje winters) effect.Vanuit mijn binnenste ooghoek tot 2/3 van mijn bewegende ooglid heb ik verschillende kleuren blauw gebruikt, waaronder de lichte shimerry kleur uit mijn Inglot palette. De volgende stap was een donkerdere kleur... en wat kan nou mooier zijn dan een blue/brown-achtige kleur uit mijn Wet 'n Wild paletje (jaja, die bijzondere kleur waar ik nog gisteren over schreef). De rode ondertoon van deze kleur komt heel sterk naar voren, terwijl de blauwe shimmer een mooi geheel vormt met de rest. Voorzichtig het rode uitblenden, vooral boven de crease.Langs mijn onderste wimperrand zou ik normaal of dezelfde crease-kleur pakken of fel blauw. Maar dit keer ging ik voor goud. Het is net even iets anders en ziet er extra feestelijk uit. Een neutrale highlighter onder mijn wenkbrauw, goudkleurige blush en nude lips. Deze look vraagt verder om weinig kleur in het gezicht.

9 opmerkingen:

 1. Wow! Sparkling baby! Helemaal into the X-Mas sfeer. Daar zit ik weer met mijn matte kleurtjes... no fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooeh, heel mooi!!! Maak ik vandaag een variant op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een mooie look, je hebt ook verschillende kleuren blauw gebruikt. De kleur op je onderste winper rand past er helemaal bij.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt een hele mooie look! <3

  BeantwoordenVerwijderen