zaterdag 31 december 2011

Zo... dat was 2011!

2011 was toch wel een heel boeiend jaar. Ik weet nog mijn "afsluitspeach" van vorig jaar. Het stelde eigenlijk niet veel voor... behalve dat ik alle mensen wilde bedanken die mij volgden.... en als ik zo naar de resultaten kijk: wow, mijn blog is minstens 3x gegroeid! Dat is toch even fijn om te weten :) Om heel eerlijk te zijn, weet ik dat het vast ook veel meer kon worden.. dat groeien.. Maar dit jaar heb ik toch wel een richting met mijn blog ontdekt. En daar houd nou waarschijnlijk niet elke derde bezoeksters van. Ik richt mij niet alleen op de meest populaire en goedkope producten. Ik ben ook altijd op zoek naar mooie producten van minder bekende merken. Prachtige kleuren en geuren ontdekken en jezelf laten verbazen/verrassen - dat is precies wat ik met mijn blog wil, het past ook goed bij mij. Ik merk aan jullie reacties dat jullie er ook zo in staan. Als ik dan weer zie zoiets als "ooh, 16 euro voor dit product is niet veel", dan doet het mij goed. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben absoluut niet anti-goedkope-merken (ik bedoel, kom op, Wet 'n Wild en Catrice blijven mijn favorieten). Ik blijf een spontane koper/beautyliefhebber: als ik iets moois zie, dan wil ik het ook graag hebben, van welk merk het ook is. En al helemaal als het iets unieks is. Kortom, ik ben wel een beetje met de deur in huis gevallen, maar bij deze wil ik jullie bedanken! Bedankt voor het volgen, voor het lezen en voor het commenten. Het doet mij ontzettend veel goeds!!!Tja, mijn blogje is gegroeid. En dat betekent dat ik ook weer allemaal leuke dingen kan meemaken dankzij mijn blog. Ik bezoek niet veel events, maar de leukste vond ik toch wel de officiële opening van Inglot in Amsterdam, wat een ontzettend SATC gevoel had ik die avond! Ook het contact met verschillende merken was voor mij een beleving. Vooral mensen achter de merken verbaasden mij af en toe enorm. Ik merkte wel een verschil in professionaliteit. Sommige mensen blijven een pro ondanks alles (drukte of wat dan ook), maar sommigen komen totaal niet zo over. Af en toe heb ik het gevoel dat men denkt dat achter elke beautyblog een meisje van 14 zit die niet zoveel (zakelijke) ervaring heeft... think again... of misschien ben ik af en toe iets te kritisch... ach ja, dat mag ook wel eens ;) Maar gelukkig zijn er nog altijd (mensen achter) merken waar ik wel ontzettend blij van word. Een voorbeeld is de dame achter J'ouvert - wat een schat van een mens is het toch. En dat zeg ik alleen al om de manier waarop zij communiceert - open, eerlijk, erg toegankelijk en vooral professioneel.Wat ook dit jaar zo fijn maakte zijn alle (nieuwe) mensen die ik dankzij mijn blog heb leren kennen. De "grootste" aanwist zal jullie ook zijn niet ontgaan - Peggy. Het begon met een fotoshoot die ik bij haar vriend gewonnen had. En daar stond zij... Nou ja, eigenlijk was het meer zitten, met een bergje make-up voor haar, proberen foto's ervan te maken. Ik kende haar toen al even dankzij haar blog, maar toen begon het geklets... Wij konden niet stoppen :) En dat gebeurt nou telkens weer als wij elkaar zien. Ik weet nog hoe Peggs hyper werd toen ik haar in een video een "vriendin" noemde... tja, hoe noem je anders iemand met wie je dagelijks contact hebt (via Twitter, sms, Skype, hoe dan ook) en waar je alles aan vertelt... :) Het voelde ook gelijk alsof er een leegte was opgevuld: een halfjaar daarvoor had ik een goede vriendin verloren (bedenk er, trouwens, niks ernstigs bij) en toen kwam mijn Belgische "ster". ;)

Ik heb natuurlijk nog meer leuke dames leren kennen. Met sommigen klikte het gelijk en daarom blijven wij contact houden. En sommigen... nou ja, iedereen zijn ding en zijn interesses. Ik denk in ieder geval dat de laatste Kerst-shopping-sessie nog een nieuwe leuke connectie heeft opgeleverd ;) En dan heb ik het nog niet eens over alle Twitterende dames gehad... dank jullie wel voor al het meekletsen! Oh ja, over Twitter gesproken, in 2011 heb ik pas ontdekt dat ik het echt helemaal te gek vind. Facebook is niks voor mij, maar Twitter... love it ^^Tja, dat is pas een uitgebreid verslag.... Maar wel allemaal leuke dingen :) En ik ben weer een ervaring rijker, vooral wat mij blogje betreft. Nog een persoonlijk dingetje... Zoals jullie waarschijnlijk weten, werk ik naast het bloggen fulltime. Dit jaar ben ik dus ook nog eens gepromoveerd. Het is niet om op te scheppen, maar ik was wel erg trots op mezelf dat ik zowel zakelijk als in mijn hobby (het bloggen) succes mee kon bereiken. Laten wij hopen dat er in 2012 minstens net zo veel positieve dingen zullen komen!

Ik wil iedereen in ieder geval veel goeds wensen in het nieuwe jaar! Maak er weer een spetterend jaar van, ladies!!! Blijven hopen en vooral jezelf laten verrassen!

13 opmerkingen:

 1. Leuk stukje, ik wens je ontzettend veel succes toe in 2012 zowel met je job! En met het bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blogpost. De beste weknsen voor 2012 alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geschreven! Ik vind het ook altijd leuk om hiervoor mij nieuwe producten te ontdekken, al vallen die vaak wel uit mijn prijsrange. Met kleding ben ik daarin wat soepeler.

  Veel succes in 2012 en de beste wensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuk om dit enthousiaste stukje te lezen. Bijzonder hoe zoiets als internet nieuwe vriendschappen kan opleveren. Ik heb er ook een nieuwe vriendin bij, dus snap precies wat je bedoelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een geweldig stukje!! Superlief! Ik ben ook heel erg blij dat ik jou, Peggy en heel veel andere bloggers heb leren kennen :) Happy new year! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En ga vooral zo door in 2012 he! Fijne jaarwisseling

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blijf zeker zo voort doen! Het is idd een beetje je weg vinden in het bloggen, maar dat komt goed :). Heel erg fijn dat je in een medeblogster een vriendin hebt gevonden. Het is heel erg leuk om te zien hoe je over haar praat :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk stukje, hopelijk komt er nog heel veel moois voorbij in 2012! Een heel fijn nieuw jaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk stukje, hopelijk komt er nog heel veel moois voorbij in 2012! Een heel fijn nieuw jaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk geschreven :D

  happy new year!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben net terug van mijn Nieuwjaar in het buitenland :) en voor het slapengaan las ik dit artikel nog even.. WAT LIEF!!! Dank je wel lieve schat, dat deed me nu echt heel veel plezier...vriendinnetje! :)En ook nog eens een dikke merci voor het fijne kadootje! We maken er samen een top 2012 van met vele leuke uitstapjes, probeerseltjes en vooral veel geklets!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk voor je dat je veel succes hebt geboekt in 2011, ga zo door! :) Blij voor je :D

  Gelukkig en gezond 2012 hé! :) X

  BeantwoordenVerwijderen