vrijdag 27 januari 2012

Azalea Blossom (MAC Blush Ombre)

De ombre blushes van MAC... ze hebben ontzettende hebben-gehalte alleen al door hun looks. Twee kleuren die prachtig in elkaar overlopen... hoe bijzonder is het om zo´n beauty in je stash te hebben. Een tijdje terug had MAC de ombre blushes ook al aan een Limited Edition toegevoegd. Ik weet nog dat ik ze helaas niet kon bemachtigen vooral omdat ze al heel snel uitverkocht waren. En ja... zo gaat het met deze blushes uit Daphne Guiness collectie ook.


Ombre blush is wel een stuk groter dan de normale MAC blush, het is meer een beauty powder formaat

Bij MAC counter bij mij in de buurt hadden ze deze blushes niet. Maar gelukkig heb ik deze beauty tijdens mijn laatste shoppingsessie in Belgiƫ kunnen scoren (en uiteraard volop van Peggy's Pro-card geprofiteerd!). In deze collectie was er ook een meer peachy variant van deze blush, maar deze hadden ze al niet meer. Is niet erg, aangezien ik vooral de laatste tijd helemaal into koele kleurtjes ben. Alhoewel ik wel moet toegeven dat ik de paarse kant van de blush wel een beetje eng vond. Maar uiteindelijk viel het reuze mee.Sterker nog, de paarse kleur voeg ik toe als een soort contouring ellement (dus in de holtes van mijn wangen). De roze kleur is heel licht en past daarom perfect bij bleke winterse huidjes, waar de mijne ook tegenwoordig bij hoort. Zodra je beide kleuren gaat mengen (laatste 3de veeg op de swatch) krijg je een hele zachte koele roze kleur. Ik vind hem echt super staan, het geeft een hele frisse touch.Nou moet ik wel toegeven dat het geen makkelijke blush is om mee te werken. Voor het gemak kun je natuurlijk alleen de roze kant gebruiken, maar ik vind de paarse kleur erbij toch wel heel erg mooi. Het blenden gaat bij deze blush anders dan je misschien gewend bent, hij is namelijk iets droger. Het is dus heel even wennen, maar uiteindelijk kun je hier een super mooi en natuurlijk resultaat mee creƫren.

11 opmerkingen:

 1. Ik vind dit echt een geweldige blush <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem gehad maar heb hem weg gedaan omdat ik er absoluut niet mee kon werken. De kleuren zijn mooi in de pan, maar ik sta er absoluut niet mee! Jij staat er veel beter mee :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem erg speciaal en toch krijg je er een natuurlijk effect mee. Had gevreesd dat hij iets te veel blauwe plek-effect zou hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw wat een prachtige blush

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh pretty ! Nu wil ik deze stiekem ook :d

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is idd heel mooi en hij staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, inderdaad een schitterende blush :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, hij ziet er echt heel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, ik heb de mooiheid hiervan nooit gesnapt, lichtroze en paars? In de verpakking mooi, maar op je wangen? Maar nu zie ik het! Is idd toch wel een mooi effect!! :)

  BeantwoordenVerwijderen