zondag 1 januari 2012

Blabla talk: hoe waren je feestdagen?

Whooohoo, 2012! Voelen jullie het verschil? :P Nu zijn alle feestdagen echt achter de rug. Aan de ene kant natuurlijk erg jammer, maar aan de andere kant is het nieuwe jaar het nieuwe begin voor alle leuke dingen die eraan gaan komen. Omdat de meeste mensen op de eerste dag van het jaar toch niet zo actief zijn, wilde ik er een klets-artikel van maken. Laten we heel even terugkijken op alle feestdagen: hoe hebben jullie ze doorgebracht? Uitgebreid gevierd of gewoon gezellig knus thuis gezeten?Zelf ben ik niet zo van uitgebreid vieren, als het maar gezellig is. Kerst-avond vieren wij altijd bij mijn ouders. Met een feestelijk x-gangen diner en super veel cadeautjes onder de boom. Op de eerste Kerst-dag hebben wij het zelf thuis gevierd. Mijn schoonzusje en schoonbroer kwamen langs (met "aanhang") en wij hebben van te voren lootjes getrokken... en gedichten waren ook een must. Nou moet ik wel eerlijk toegeven dat ik niet zo'n dicht-talent ben en dat ik er eigenlijk geen tijd voor had, maar gelukkig had mijn vriend mij hierin gered (I know, dat is niet helemaal eerlijk). Wat ik gisteren of eigenlijk vannacht gedaan had... tja, iets heel erg leuks. Ik zal hier later meer over vertellen. Maar nu ben ik erg benieuwd naar jullie verhalen!

12 opmerkingen:

 1. Gelukkig nieuwjaar en dat het maar een heel mooi, gezond, gezellig en lekker zonnig jaar mag worden! De feestdagen zijn ook hier echt voorbij gevlogen ondanks dat we niet veel hebben gedaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kerst ook altijd met de families...nieuwjaar was gezelliger! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig nieuwjaar! Ik vind zo'n kletspost ook wel leuk. Wij hebben kerst ook niet zo uitgebreid gevierd. Wel heerlijk gegourmet. Ik kan ook niet zo goed dichten, lief dat je vriend je daarmee heeft geholpen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig 2012 meis! Helaas ben ik zelf ziek, dus lag gisteren vroeg op bed. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben wel blij dat het afgelopen is, het is soms een heel gedoe met de feestdagen, maar ik geniet er wel van! Nog een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig nieuwjaar! Kerst en oud en nieuw heb ik bij mijn ouders gevierd. Kerstavond en 1e kerstdag bij mijn ouders, 2e kerstdag moest ik werken. Aan cadeautjes doen wij niet, al kreeg ik wel als verrassing een heerlijk bodyshoppakket van mijn stiefpa. Mijn ouders hadden mijn zusje en mij en opa en oma uitgenodigd om oud en nieuw gezellig samen te vieren in een bungalow op een relaxt park, morgen gaan zusje en ik weer naar huis. Erg ontspannende feestdagen gehad dus.
  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een gelukkig nieuwjaar vol geluk en gezondheid! Eerste kerstdag was m'n vader jarig. Tweede kerstdag was ik in Duitsland. En met oud&nieuw zaten we thuis en kwamen m'n schoonmoeder en een schoonzusje oud&nieuw uitzitten. Gezellige dagen gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk zo'n kletspost :-). kerstavond heb ik met mijn vriend bij mijn ouders gevierd, met lootjes en mijn vader had lekker gekookt. 1e kerstdag gingen mijn vriend en ik naar zijn tante waar zijn hele familie ongeveer was. Iedereen verzorgde een deel van het diner. Wij hadden chocoladecake gebakken als toetje. Erg gezellig allemaal. Op tweede kerstdag is mijn vriend jarig en normaal lukt het niet om het op de dag zelf te vieren met familie. Maar we hadden maandag een vol huis! Heel erg leuk! Vooral voor mijn vriend natuurlijk. Oud en nieuw vind ik eigenlijk niks aan, maar nou was (ben) ik ook nog eens ziek, dus ik zat lekker in mijn pj's voor de buis :-). Ben ook wel weer blij dat de feestdagen voorbij zijn. Doe mij maar de zomer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2012! Mijn feestdagen waren gewoon lekker rustig, met de kerstdagen was ik met mijn moeder thuis. Kerstavond was dan wel weer speciaal omdat mijn nichtje toen geboren is. Oudejaarsavond hebben we bij mijn broer en schoonzus gevierd. Geen groot feest maar wel erg gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig 2012!
  Kerst en Oud en nieuw waren hier erg rustig, gewoon thuis samen met man en kind. Aangezien man erg vaak weg is voor werk was dit wel heel prettig!

  BeantwoordenVerwijderen