donderdag 12 januari 2012

EOTD: It's Like a Song Near the River

Ook ik heb af en toe inspiratie-dipjes bij het maken van mijn looks. Zo ook afgelopen zaterdag. Ik ging uiteten met wat familieleden en ik wilde een feestelijke, maar ook wel een chique look maken. Daar zat ik dan voor mijn stash... op zoek naar iets inspirerends en iets wat ik nog niet zoveel gebruikt heb. En daar was hij dan: mijn Kat von D Memento Mori palette! Op een of andere manier gebruikte ik hem niet veel de laatste tijd, terwijl er zulke prachtige kleuren in zitten. Ik had dus niet veel anders nodig om er toch nog een mooie look van te maken.Als je deze palette kent (of klik op de link hierboven), ik heb vanaf de lichtgele kleur alle kleuren naar rechts gebruikt. Super makkelijk eigenlijk ;) Lichtgeel in de binnenste ooghoek, zeeblauw in het midden, ingeblend in donker-groen. Dat donker groene heb ik ook in de crease aangebracht. Met de shimmery zwarte kleur heb ik de crease nog eens geaccentueerd, ook heb ik een beetje van deze kleur aan de buitenste ooghoek toegevoegd.Langs de onderste wimperrand mijn Rimmel potlood en dezelfde zwarte kleur uit Kat von D palette. De donkere en de lichte kleur heb ik trouwens verbonden met mijn favoriete pigment van Make-up Forever. Boven de crease heb ik een midden-groene kleur (khaki gold) van Make-up Store gebruikt. Rozige highlighter komt ook uit Kat von D palette. Naast de zwarte eyeliner heb ik ook een beetje glittereyeliner van Gosh toegevoegd. Goed de wimpers aanzetten en klaar is de look. Oké, het is misschien minder neutraal dan ik eerst van plan was, maar het is wel helemaal mijn stijl. Eigenlijk moet ik deze look vaker dragen, misschien met hier en daar een paar aanpassingen voor variatie.

9 opmerkingen:

 1. Mooi hoor. Mooie combinatie en kleurgebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet je wat mij verbaast? Jij hebt echt iedere dag een andere look. Daar kruipt veel tijd in! Dat jij dat ook 's ochtnds kan, chapeau! :) Deze is wederom mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Ik vind de combinatie heel erg mooi en het ziet er dromerig uit :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Khaki gold is echt een prachtige kleur.
  Hele mooie look.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie look weer, prachtige kleurencombinaties! En Khaki Gold van MUS is echt prachtig, me want!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @DalaLuz: @beautyforgirls: ik denk dat jullie een andere kleur bedoelen. khaki gold was alleen gebruikt om te blenden, de kleur zelf is zo goed als niet zichtbaar :P
  @Peggy: vind het echt super lief :) Dank je wel!! xxx
  @Nicole: @Bellachique: thanks, ladies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige look, supermooie kleuren combi en heerlijk als je zo weer bepaalde spullen herontdekt ;-) Gebeurt mij ook zo af en toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kleuren combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen