dinsdag 17 januari 2012

EOTD: @JohnBeerens

Zoals jullie weten ben ik afgelopen zondag naar bloggersdag van John Beerens geweest. Ik had ook e.e.a. gefilmd, maar eigenlijk veel minder dan ik wilde... niet eens de voorkant van het salon... haast, haast, stom, vergeten. Maar goed, ik heb vooral verhalen van John himself gefilmd en dat was wel cool. Of om nog beter te zeggen: hij was cool. Ik moet nog kijken of het allemaal gaat lukken met het bewerken, maar ik denk dat de video tegen het weekend klaar zal zijn. Aanrader om te zien ;) Maar dan de look die ik voor die dag heb gemaakt. Natuurlijk moest het ook op de foto. Ook weer haast haast, snel snel (ik bedoel: foto's maken, de look zelf heeft weer extra veel tijd in beslag genomen... wie gaat dan ook tussendoor filmen).Ik besloot voor de verandering een rokje te dragen (mijn vriend: "Hehe, eindelijk weer een rok"). Een licht zalm-kleurig rokje. Deze kleur moest dan ook in mijn look terugkomen. Ik had nog een mono van Victoria's Secret liggen die precies de juiste kleur had. Alleen ben ik bang dat dit de laatste look van deze mono was... hij heeft, volgens mij, zijn beste tijd gehad: pigmentatie en textuur zijn niet zoals ze waren geweest. Dan maar binnenkort een mooi alternatief zoeken. ;) Deze kleur heb ik omlijst met een donker-rode MAC oogschaduw en de extra donkere bruin-rode kleur uit de grote Wet 'n Wild palette. Langs de onderste wimperrand heb ik (toevallig) de YSL bodreaux kleur gebruikt waar ik gisteren over geschreven had.Maar dan het filmpje.. ja, ik heb een soort mini tutorial "blenden" gemaakt. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is geworden, maar ik ga het in ieder geval proberen te editten. Verder op mijn gezicht (naast foundation..duh) heb ik mijn nieuwe favoriete cream blush gebruikt, mijn herontdekte koraal-kleurige aqua cream van Make Up Forever (OMG, ik ben er weer van gaan houden, maar nu als blush... wat een geweldig product... helaas alleen niet goed gelukt op de foto's). Op mijn lippen - een van mijn lip tars. Tot slot natuurlijk dé bonusfoto met John (samen met Kashmira). ;)

12 opmerkingen:

 1. De Look is prachtig, zeker iets wat ik ook zou dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look, ik kijk al uit naar je filmpje ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi! Zelf zou ik er niet mee staan vrees ik door mijn huidskleur, maar het staat je heel fris en mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. geloof er niet in ;) misschien als je de kleuren iets verandert. :)

   Verwijderen
 4. Die look was echt zo mooi! Dit soort kleuren staan je altijd heel goed :)

  Ah, die foto is zo leuk!! :D ben echt benieuwd naar de video! was idd heel leuk, jammer dat we er niet zo lang waren

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahaha, je vriend ook weer blij dat je een rok droeg.
  Mooie look.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kijk uit naar de tutorial, mooie look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look! :-) Leuk je is een keertje in real life te zien! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je zag er zoals steeds weer TOP uit! En inderdaad jammer dat we er niet langer waren...maar ik kijk uit naar het filmpje, ben benieuwd naar de out en intro! :) Nog 2 weekjes en een half!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel ^^ I know, nog ffies!!!!!

   Verwijderen