maandag 23 januari 2012

EOTD: You Sold Truth

Mijn nieuwste aanwinst van YSL is een prachtige oogschaduw duo, zoals jullie al konden zien. Beide kleuren zijn op verschillende manieren te gebruiken, maar ik besloot er een simpele roze look mee te maken. Met dit als resultaat...De highlighter-kleur uit het duo bracht ik onder mijn wenkbrauw en in binnenste ooghoek aan. Deze kleur heeft een hele subtiele glans en is perfect voor zachte accenten in een look. De paars/rode kleur heb ik in het midden van de bewegende ooglid aangebracht. De kleur blijft apart, vooral als je nog weet hoe hij in de verpakking eruit ziet. Maar ik vind hem nog steeds super. Ook erg geschikt voor boven de crease.


foto zonder en met flits

In de binnenste ooghoek heb ik een andere licht-roze kleur toegevoegd om beide YSL kleurtjes te verbinden en om dat roze er nog mooier uit te laten komen. Ook heb ik een donkere bruine kleur voor meer diepte gebruikt. Deze kwam in de buitenste ooghoek en een beetje in de crease. Zachte lijn van gelliner en lekker veel mascara maken deze look helemaal af.

10 opmerkingen:

 1. Wauw, erg mooie look zeg!
  Vind de kleur prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige look! Krijg gelijk zin om ook met dit soort kleuren te experimenteren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is echt een mooie, romantische en subtiele look.
  Mooi gedaan.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooie look! :)

  PS: bedankt voor de verjaardagswens van gisteren, dat waardeerde ik and made me smile :) Grappig dat ze jou ook vaak jonger schatten dan je eigen leeftijd, maar is inderdaad een voordeel en een compliment later hé ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :D geen dank! ja echt apart hoe dat met de leeftijd verandert... maar ja :P

   Verwijderen
 5. <3 roze dus deze look is sowieso prachtig in mijn ogen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem heel erg mooi geworden :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Héél mooi ! Ik gebruik niet genoeg paars vind ik !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het is een hele mooie look geworden! Ik denk dat ik echt huilogen zou krijgen met zulke kleuren, best wel jammer!

  BeantwoordenVerwijderen