woensdag 18 januari 2012

Full Repair Deep Conditioner (nu ook in NL!)

Weten jullie nog toen ik enthousiast schreef over de nieuwste lijn van John Frieda genaamd Full Repair? Ik had het ontdekt in Oostenrijn en Duitsland van de zomer en ik was heel aangenaam verrast door de werking van deze producten. Het enige nadeel: het was niet in Nederland te koop... tot nu toe. Tot mijn vreugde las ik dat deze lijn ook ons kikkerlandje bereikt heeft. Yay voor fijne producten!"John Frieda Full Repair is onze eerste haarverzorginglijn die een gerichte oplossing biedt voor beschadigd, overbehandeld haar dat herstel nodig heeft, zonder dat je daarvoor je full body style hoeft op te geven. Full Repair is een nieuwe unieke haarverzorginglijn, speciaal geformuleerd met Inca Inchi olie, een lichtgewicht micro-olie rijk aan Omega-3, uit de Amazone."

Het klinkt allemaal goed, niet waar? Precies voor mijn haar! Een nieuw product voor mij was deep conditioner, oftewel het maskertje. En ik moet zeggen, ik ben net zo enthousiast. Ik snap precies waarom dit zo heet: het heeft textuur van een conditioner (minder dik dan een masker), maar het effect is met deze net iets sterker (voeding van een masker). Ik gebruik het nu bijna dagelijks, mijn droog haar kan het goed gebruiken. Het effect is super: mijn haar is super zacht, het pluist minimaal en het behoudt inderdaad volume... al moet ik wel zeggen dat mijn haar sowieso niet snel slap wordt, dat is nou een voordeel van dik haar. Maar met deze is het allemaal net iets luchtiger en fijner. Love it. De vorige keer kreeg ik, trouwens, nog een opmerking dat John Frieda producten vol met siliconen zitten... so what? Ten eerste, zijn niet alle siliconen evil. Ten tweede, ik hou ervan hoe mijn haar mét siliconenproducten eruit ziet. Ik ben nu ook haaverzorging zonder siliconen aan het testen en oh my, wat een verschil... wil je geen "pluizenbol" zijn, dan zijn siliconen je beste vrienden, geloof mij. Kortom, ja, ze zitten erin, but I love them. Zoals mijn haar na gebruik van deze producten eruit ziet.. jaja, dat is waar het om gaat. Deze deep conditioners is te koop voor € 8,99 bij de meeste drogisterijen.

8 opmerkingen:

 1. Je vertelde er al over dat ie zo goed is. Als m'n John Beerens producten op zijn... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je vertelde er al over dat ie zo goed is. Als m'n John Beerens producten op zijn... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof joh ik ga zeker evem kijken in de winkels en mischien wel kopen hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt zeker interessant! Mijn haar is niet zozeer beschadigd als wel erg droog, maar een deep conditioner is altijd welkom hier! Ik kan ook echt niet zonder siliconen, ik wissel soms wel eens af met een siliconenvrije shampoo, maar het duurt dan maar even of Het Grote Gruwelijke Pluizemonster wordt wakker... Ik kan zelfs met liters siliconen mijn haar gewoon keurig in de vlecht houden zonder elastiekje, of een knot maken zonder haarpinnen (die worden er toch door mijn haren uitgeduwd), dus mijn haren haken sowieso al in elkaar. Zonder siliconen blijven er alleen maar gevilte rastaharen over...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oooh wat een verschil! kan me heel goed voorstellen! yaaay voor siliconen ^^

   Verwijderen
 5. Oh dat klinkt erg fijn. Een deep conditioner is echt wel iets wat mijn haar kan gebruiken;D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed ! Hopelijk is dit ook in België te vinden. Mij kunnen die siliconen echt niets schelen, als ik maar zacht en fluffy haar heb !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze wil ik echt proberen, zoveel goeds erover gelezen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen