zaterdag 14 januari 2012

Geshopt in Wijnegem (shoplog!)

Vorige week vrijdag hadden Peggy en ik er een gezellige shopdag van gemaakt. Uiteindelijk gingen geplande dingen niet door en zo kwamen wij naar Wijnegem. En ik ben natuurlijk goed geslaagd... ;)Voor diegene die het niet weten: Wijnegem ligt bij Antwerpen, het is niet zo ver van de grens. Het winkelcentrum is groot, ik vond het een beetje op CentrO (Oberhaussen) lijken, maar dan met twee verdiepingen. Een nadeel: parkeren. Ik heb nog nooit zo'n chaos gezien. :P Qua beauty waren er niet veel winkels, maar het is gewoon leuk om er te zijn, alleen al om de merken die ze bij ons niet verkopen... en al helemaal tijdens de sale... ;)

6 opmerkingen:

 1. Je hebt wel leuk geshopt zeg ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pro Duo in Wijnegem??? Waar dat? Ik woon in de gemeente naast Wijnegem en da's de eerste keer dat ik hoor dat Pro Duo in het Wijnegem Shopping Center zit. Dacht altijd alleen in Antwerpen en Wilrijk... (toch in de buurt)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Planet parfum is zo'n mooie winkel. Lekker korting geshopt zie ik. Leuke dingen. Dat china glaze lakje is mooi. Jammer dat de prijs daar wat hoger lag.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sabon was wel een beetje een ontdekking, ook al heb ik er niks gekocht, ik denk dat ik er toch nog wel eens binnenspring!

  BeantwoordenVerwijderen