dinsdag 10 januari 2012

High Precision Liquid Liner van ArtDeco

Ik ben gek op gelliner, dat is inmiddels wel duidelijk geworden. Maar als ik met gelliner aan de slag ga, dan heb ik de neiging om het effect een beetje te smudgen. Niks mis mee, ik hou van dit effect. Toch heb ik af en toe een behoefte aan een strak lijntje.... en dan pak ik mijn nieuwe liefde van ArtDeco genaamd High Precision Liquid Liner #01.En precies is hij zeker wel! Het kwastje is namelijk ultra-dun. Het is niet hard, maar het is dus echt een kwastje: stevig, maar hij buigt wel mee. Het voordeel van deze stift-eyeliner is dat hij heel precies is. Je kunt er ook makkelijk mee opbouwen, van een dun lijntje tot iets dikker bij de buitenste ooghoek. Dit is wel handig vooral als je een beetje ervaring hebt met het tekenen van een wing. Zoals ik ook in mijn favorieten-video van 2011 vertelde, betekent dit ook dat een foutje gelijk zichtbaar zal zijn. Kijk, dat is dan wel weer het voordeel van het smudgen met gelliner. Maar zo'n foutje is zo verwijderd met een wattenstaafje.Misschien is dit toch wel een makkelijkere eyeliner om mee te oefenen. Je hebt namelijk alle controle over je lijn doordat het kwastje juist zo dun is. Ik moet ook zeggen dat ik met deze eyeliner sneller klaar ben, dan als ik mijn gelliner pak. De kleur van ArtDeco eyeliner is mooi diep zwart, precies zoals een eyeliner hoort te zijn. Ik heb deze eyeliner ook in mijn NYE look gebruikt. De prijs was rond de 16 euro, dus dat is dan ook een budget meevallertje.

13 opmerkingen:

 1. Ik vind dat een goeie prijs, zeker niet te duur als ie ook goed zijn werk doet. Met ouder worden (hehe) ben ik niet meer zo van de strakke eyeliners maar ik vind het bij een ander wel erg mooi altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er idd zeer strak uit, 6 euro is een goeie prijs voor zoiets :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe lang blijft hij erop? En waar kun je het kopen? Ik ben namelijk dol op dit soort van eyeliners en ik wil er graag meer proberen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit en dat voor maar 6 euro!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Bellachique: de hele dag. Bij mij zelfs zonder primer. ArtDeco wordt verkocht bij sommige Douglas filialen en anders bijna bij alle Douglas filialen in Duitsland.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze klinkt erg goed! Het lijkt een stift, maar is dus een kwastje. Ik ben altijd in om nieuwe eyeliners uit te proberen dus ik ga hier zeker voor kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze eyeliner ziet er goed uit, lijkt een beetje op mijn huidige Maybelline Masterpiece, die is ook erg prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er inderdaad goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mmm, misschien toch maar eens aanschaffen. Ik was er namelijk erg over aan het twijfelen.

  Thanks for the review!

  Kaya-Quintana

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik die eyeliner ook. Hij is inderdaad heel erg handig alleen koop ik m bij de douglas voor 16 euro! Waar koop jij m voor 6 euro?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. sorry, dit stond nog verkeerd. had hem laatst weer gekocht en dit keer op de prijs gelet. is idd 16 euro *gelijk aangepast*

   Verwijderen