zondag 15 januari 2012

Ken je John?

Zegt de naam van John Beerens jullie iets? Behalve dat hij een bekende haarsalon in Tilburg en een webshop heeft, was hij ook te zien in de Nederlandse versie van Salon Takeover. Dat is in ieder geval waar ik hem van ken (en de rest kwam dankzij deze programma ;)). Mocht je vandaag niets te doen hebben (het weer wordt volgens mij niet heel uitnodigend), dan kun je hier alle afleveringen van zijn programma bekijken. En ik moet zeggen, het is leuker dan je zou verwachten. Hoe mensen veranderen en zijn aanpak daarbij zijn wel grappig om te zien.
Ik vraag mij wel altijd af of mensen na een halfjaar of nog langer in de oude gewoontes vallen. Ik kan mij voorstellen dat als iemand die bijvoorbeeld de hele dag aan de telefoon zit in plaats van op de klanten letten, zijn/haar telefoon op een gegeven moment weer belangrijker gaat vinden. Maar goed, laten wij hopen van niet. En anders kan ik het misschien altijd nog aan John zelf vragen.... :) Ik ben vandaag namelijk bij zijn bloggersdag aanwezig. Nu maar hopen dat het goed georganiseerd is, er komen namelijk echt veeeeeeel mensen (incl. Belgische blogsters, yay!).

bron afbeelding

12 opmerkingen:

 1. Ja ik ken hem ook van Salon Takeover. Veel plezier vandaag!:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier vandaag, ik kan er helaas zelf niet bij zijn, maar ga er zonder twijfel van uit dat jullie een geweldige dag te wachten staat. Enjoy! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk het programma en ken hem daar ook van. Het weer zit hier vandaag wel mee, het zonnetje schijnt.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het inderdaad. Af en toe vind ik het wel leuk om te zien. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk het af en toe, maar vind Tabatha toch net wat eluker. Veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was heel gezellig! Ik ga de afleveringen ook is bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. weet niet of je mij gezien had, maar ik jou wel ;)

   Verwijderen
 8. Leuk om te weten: John Beerens heeft ook zijn eigen Beautywebshop! www.JohnBeerens.com!

  BeantwoordenVerwijderen