zondag 29 januari 2012

Kerastase Oleo-Relax - mijn lijn?

Mijn haar heeft veel te verduren. Al die maandelijkse verf-beurten zorgen ervoor dat mijn haar droger wordt en meer pluis krijgt. Het zal ook vast niet helpen dat ik mijn haar laat groeien... en dat betekent bijna niet laten knippen (mijn kapper knipt soms "stiekem" de droogste punten eraf). Lang haar vraagt sowieso om meer aandacht en dan vooral dus mijn haar.. Ik heb al eerder een video gemaakt over hoe ik voor mijn lokken zorg. In deze video konden jullie kleine flesjes olie van Kérastase zien. Deze olie bevalt mij zo goed, dat ik geïnteresseerd raakte in de hele lijn. Anti-pluis producten? Yes, please!Ik wil mijn haar zacht en glanzend hebben, zoals al dat reclame-haar. Pluizig haar ziet er al snel onverzorgd uit en daar vecht ik op alle manieren tegen. Oléo-Relax haarmasker zorgde ervoor dat ik verliefd werd op deze lijn van Kérastase. Dit is mijn weekend-masker. Het voelt echt alsof mijn haar hiermee gaat ademen en helemaal relaxen. Geen pluis, alleen maar ontzettend zacht en glad haar. Ik weet ook zeker dat dit maskertje mijn punten een beetje voedt. Ze zien er namelijk stukken beter uit, ook nog een paar dagen later. Als je het in combinatie met het klein flesje olie gebruikt, dan is het resultaat nog fijner. Zodra je de olie met shampoo gaat uitwassen, voel je al een enorm verschil. Maar masker alleen al is een echte redder voor mijn haar.

Enthousiast dat ik was besloot ik ook om de shampoo te proberen, de conditioner zou ik later aanschaffen. En wat was mijn teleustelling groot. Mijn haar en hoofdhuid voelden niet fijn aan. Na een paar keer wassen ging het beter met mijn haar, het was zacht, maar ik heb echt betere shampoo's gehad. Maar mijn hoofdhuid werd door deze shampoo een beetje geïrriteerd en dat is het laatste wat ik wil. Nu heb ik deze shampoo aan mijn vriend gegeven. Hij vind het wel een fijne shampoo... maar hetzelfde zou hij ook over Andrélon zeggen.. mannen. :P Kortom, jammer. Niet de hele Oléo-lijn past dus bij mijn haar. Maar de meest voedende producten zijn alle aandacht absoluut waard.

Kérastase is te koop bij verschillende kapperszaken, zoals HizziHair. Maar ook online kun je het vinden, kijk bijvoorbeeld bij Haarshop of in de webshop van JohnBeerens. De prijzen van de producten liggen rond 15-20 euro.

6 opmerkingen:

 1. De olie lijkt me erg fijn. Qua haarverzorging ben ik van mening dat je met high-end merken je haar goed kan verzorgen en doen glanzen. Ik bedoel daar mee serum en al van die dingen, maar shampoo en conditioner, dat is toch vaak hit&miss met van die duurdere merken. Dan gebruik ik toch liever mijn shampootje van Jacques Dessange van 4 euro :d

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze producten lijken me super fijn, maar ik vind ze best prijzig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd wel van Kérastase, maar inderdaad, soms moet je een beetje zoeken wat voor je werkt en wat niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat het minder is bevallen....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat niet de hele lijn je goed bevallen is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg jammer, dit had ik niet verwacht. Vooral ook omdat je hoofdhuid er geiriteerd van raakt. Het masker klinkt wel goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen