donderdag 5 januari 2012

LOTD: Inglot AMC #541

Deze bijzondere AMC lipgloss van Inglot heb ik eigenlijk al een tijdje, al sinds ik er de eerste keer geweest ben. Op een of andere manier kwam ik er steeds niet aan toe om deze te laten zien.. zonde, de kleur is namelijk echt heel bijzonder. Vandaag zet ik hem eindelijk in de spotlights.De AMC glosjes zijn er in verschillende kleuren: dus ook roze en koraal met hetzelfde bijzondere regenboog-effect (duochrome). Ik koos (op aanraden van een verkoopster) voor een doorzichtige gloss. Nou ja, doorzichtig, dat is hij natuurlijk niet zomaar. Deze heeft namelijk een soort paarse regenbood-gloed. Lastig om uit te leggen, maar ik denk dat het op de swatches best duidelijk wordt.De gloss is niet roze, het is dus echt doorzichtig. Mijn lippen hebben van zichzelf niet zoveel pigment. Door deze gloss krijgen ze een koelere tint met een bijzondere gloed. Zo lijkt het een beetje rozig, maar eigenlijk heeft deze gloss dus niet zo veel pigment, maar het verandert wel de kleur door de gloed. Oké, ik hoop dat het toch een beetje duidelijk is geworden :P AMC gloss heeft een lekkere zoete geur en blijft redelijk goed zitten (dit is officieel ook geen langhoudende gloss). Ach ja, uiteindelijk gaat het bij deze om de kleur... en die is "wauw". Deze gloss is voor € 16 verkrijgbaar bij de Inglot winkels.

15 opmerkingen:

 1. Wat een aparte kleur, het is dat ik niet van lipgloss houd. Anders dan had ik hem allang gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben persoonlijk niet voor van die koele tinten op mijn lippen (en al helemaal niet voor lipgloss haha). Maar ziet er wel cool uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kleur is echt weel heel speciaal! Ben nu ook wel benieuwd naar die andere kleurtjes.:o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een erg bijzondere kleur zeg! Zou het zelf niet zo snel durven dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor de fotos, ik was namelijk heel erg benieuwd naar die gloss. Ik had ze zien staan en het ziet er echt speciaal uit hé, ik heb nog nooit zo'n gloss gezien met dat effect. Heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Koele tinten op mijn lippen, hellz no! Maar bij jou staat het echt wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie apparte kleur ben er echt verliefd op !
  Je hebt echt een super leuke blog !
  Ik heb hem niet "ontdekt".. ik volg je nu, ik hoop dat je me terug volgt.. en dat ik je vaker op mijn blog zal zien!

  Liefs, Berrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem wel mooi, en ik hou ook van koel, ook op de lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg mooi! Ik heb de roze variant ervan, een van m'n favoriete glossjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het effect is wel echt héél erg mooi zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil wel de koraal versie hiervan!

  BeantwoordenVerwijderen