woensdag 25 januari 2012

Mee op wintersport

Tegen de tijd dat dit artikel online komt zit ik, als het goed is, al in de vliegtuig... op weg naar Oostenrijk. Wij gaan met collega's een paar dagen lekker skiën (babypistes, here I come!) en vooral uitgebreid feesten. Mijn roommate (tegelijk een goede vriendin) zat al twee weken lang te stuiteren, omdat zij (of eigenlijk wij) er zoveel zin in had. En vandaag is dus de dag... Met een goed gevulde koffer ben ik onderweg naar de sneeuw.... brrr!Random Stuff
Make-up remover van Diadermine (+ wattenschijfjes) en Primark reinigingsdoekjes vormen een goed make-up-verwijder-duo. Deo van Rexona en natuurlijk de zonnebescherming van Piz Buin gaan mee. Die laatste (skincare en lippenbescherming in één) is vorig jaar ook al mee geweest, dus na deze keer moet ik hem helaas weggooien.

Skincare (hieronder links)
Ik heb vooral veel kleine verpakkingen geprobeerd mee te nemen. Mini cleanser van Rituals, monstertje van diep hydraterende crème van L'occitane en een monstertje van Matis die mij binnen no time had geholpen met mega droge huid op mijn verkouden neus. Verder gaat ook mijn nieuwe bio lotion van L'occitane mee, maar ook de hydraterende serum van Decleor en natuurlijk Hope in a Jar. Ik wilde geen dag- en nachtcrème meenemen, maar besloot om eentje te kiezen die in beide gevallen goed zijn werk doet en die mijn huid rustig maakt. Het zal trouwens gelijk een goede test zijn voor Hope in a Jar, ik ben benieuwd hoe hij het in andere weersomstandigheden zal doen.Hair & Body & Parfume
Dit is natuurlijk de perfecte mogelijkheid om de (monstertjes met) shampoo en conditioner van J Beverly Hills uit te proberen. Deze hebben wij tijdens de John Beerens dag gekregen. Maar ik ben bang dat dit niet genoeg zal, omdat ik tijdens zulke vakanties vaker (lees: elke dag) mijn haar was. Daarom gaan er ook enkele back-ups mee: heerlijke Carpe Diem shampoo van Rituals, mini shampoo van Biosilk en haarhersteller van KIS die ik als conditioner gebruik (damn, vergeten op de foto te zetten... hij is te zien op de bovenste foto links). Ook neem ik silk/serum van Biosilk mee, omdat deze ook al in een mini verpakking zit. Als douchegel en bodylotion heb ik geparfumeerde producten van Dior mee, van de geur Pure Posion.... mmmm... En voor parfum heb ik een paar proefjes meegenomen. Ik wilde eigenlijk zo'n navulbare mini verstuiver meenemen, maar beide zijn op dit moment gevuld met meer zomerse geuren.

Uiteindelijk ben ik nog een lippenbalsem en een oogcrème vergeten, maar deze gaan ook absoluut mee. Qua make-up zal ik ongetwijfeld mijn nieuwe Too Faced Glamour to Go palette meenemen. Voor avond-looks zal ik nog een paar donkere, opvallende kleurtjes in mijn make-up tas stoppen. Het verzamelen van make-up ga ik altijd last minute doen, in dit geval op dinsdag avond, als ik geen foto's meer kan maken... daarom kan ik deze even niet laten zien. En zo ben ik compleet! Mijn verzorging-en-van-alles-wat-tas valt mij dit keer echt ontzettend mee. Normaal is dit het, plus spullen verspreid in losse zakjes of gewoon random in de koffer. Maar nee, dit keer niet, ik ben er helemaal klaar voor!

8 opmerkingen:

 1. Leuke productjes! daar zal je wel mee toekomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wohooooooooooooooooo! Yihaaaaaaaa! Party week is dus begonnen? Leuk! Heel veel fun daar in de bergen enne...owee als je een been breekt!!! I'll kill you!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier met skiën! Have fun! Fijne spulletjes heb je meegenomen! Rexona vind ik ook de beste deo en de L'Occitane bodycream vond ik ook heerlijk (had ook een sample en die smaakt naar meer ;-)) En net wat Peggy zegt: don't break a leg girl ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb een fijne reis en heel veel plezier daar! ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil nog een keer het produc Hope in a jar proberen.
  Heel veel plezier meid.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg! Ik wens je alvast heel veel plezier toe en hoop dat je er geen gebroken delen aan overhoudt ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke productjes heb je mee! Veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen