vrijdag 13 januari 2012

NOTD: Vernis in Love Jolis Matins

Vanaf morgen hebben wij nog precies een maand om ons voor te bereiden op Valentijnsdag... nou ja, voor diegene die het natuurlijk willen gaan vieren. Maar laten wij even romantisch blijven. Dat wil Lancôme namelijk ook met de 24 nieuwe nagellak kleuren die geïnspireerd lijken te zijn op de liefde. Vernis in Love #220M Jolis Matins is dé neutrale kleur nagellak uit deze collectie.Ik heb wel veel nagellakjes in mijn stash, maar ik zat mij te bedenken dat dit mijn eerste Lancôme nagellak was. De eerste kennismaking verliep dan ook heel goed. De textuur is namelijk ontzettend fijn. Het is niet heel dun, maar wel lekker romig en mooi dekkend. Met deze lichte kleur heb je misschien met één laagje nog niet genoeg dekking, maar eigenlijk kan dit ook wel weer. Met twee laagjes wordt het natuurlijk nog mooier. Het borsteltje werkt erg fijn. Het is breed en met twee vegen heb je je hele nagel gehad. Als alle Lancôme nagellakjes zo goed zijn, dan ben ik vanaf nu een absolute fan.De kleur is zacht en vooral erg girly. Romantiek spat er ook wel vanaf, ook al klinkt het misschien een beetje raar: ik kan mij goed voorstellen dat je deze kleur op een romantische date zou kunnen dragen. De kleur is licht-beige met een romige, semi-glanzende finish. Omdat dit bijna een soort huidskleur is, lijken je vingers hier ook weer langer mee. Maar de kleur is natuurlijk vooral erg draagbaar, perfect voor elke dag (dus ook als je geen Valentijn gaat vieren ;)). De droogtijd van dit lakjes was prima, veel korter dan ik dacht.

De nieuwe kleuren van Lancôme zullen half februari verkocht worden. De adviesprijs zal 15,95 euro zijn. Thanks aan Peggy dat ik deze kleur voor haar mocht testen. :)

5 opmerkingen:

  1. Hele mooie kleur! Chique, zacht en girly.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, die is supermooi! echt precies het soort kleur waar ik van hou, mooi nude :)

    BeantwoordenVerwijderen