zaterdag 28 januari 2012

Pink Pictures #1

Oké... *diep adem halen* Ik ga het ook eens doen. Op veel blogs zie ik van die random pictures die elke week of maand verschijnen. Zelf vind ik het heel leuk om te zien... en dus heb ik besloten om dit ook eens te proberen. Afgelopen maanden heb ik vaker de camera van mijn telefoon gebruikt en zo kwam ik erachter dat de foto's vaak ook nog eens best van goede kwaliteit zijn... ik weet nog niet of dit een eenmalige actie is. Ik weet natuurlijk niet of iemand dit überhaupt interessant gaat vinden... maar laat het mij vooral weten. Oké, gaat ie..


Met de feestdagen werd ons kantoor niet echt versierd. Wel onze afdeling, dankzij mijn initiatief. En ik had zo'n mislukte Kerstboom voor op mijn bureau opgeëist.
Sinterklaas vieren op het werk. Surprieses en vooral erg veel lol. Een collega die de opdrachten voorlas begon op een gegeven moment er een eigen draai aan te geven, zoals: "Wissel van plaats met diegene die schuin tegenover je zit en laat alle cadeautjes liggen".
Ik reis veel voor mijn werk. Laatst zat ik precies op 50.000 km... in anderhalf jaar.
Dé hond! :)


Bij de kapper - altijd zo'n raar gezicht...
Maar uiteindelijk is het resultaat altijd mooi. En de föhn-kunsten van mijn kapper zijn geniaal.
Voor de gala had ik laatst krullen gemaakt. De volgende ochtend zaten ze er nog in, maar dan meer nonchalant. I loved it!
Op weg naar huis, de ochtend na de gala. Rotterdam.


Geniale notitie op de koelkast op het werk. Gelukkig zijn er blijkbaar altijd nog behulpzame collega's die je graag gaan verbeteren bij verkeerde woordkeuze... en wat uiteindelijk uit de hand loopt. :P Moet altijd glimlachen als ik het zie.
Laatst waren er op het werk nog cakjes over van een traktatie... wij hebben geprobeerd om ze in onze koektrommel te stoppen, maar helaas was het niet echt gelukt.
Brochure van ons wintersport-uitje, waar ik op dit moment ben (vandaag de laatste dag).

Dat was het voor nu. Het viel mij ook al op dat veel dingen van het werk zijn, maar dat is opzich ook niet zo gek, aangezien ik er doordeweeks te vinden ben. En de naam van dit artikel... oké, misschien niet de meest succesvolle, maar het klonk lekker :P

11 opmerkingen:

 1. Haha de naam van je artikel is leuk hoor, en de foto's ook ! Moet je zeker vaker doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk om te zien. En je naam van dit artikel is echt super tof verzonnen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuke fotos zeg! En je hondje ziet er superschattig uit! Je haar ziet er trouwens heel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om ook eens van jou random pictures te zien! En je hondje ziet er schattig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de krullen die je droeg voor gala heel mooi.
  Leuke foto's.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen