donderdag 26 januari 2012

PinkFairy's Beauty is 2 jaar! Vier je mee?

Wow, wat gaat de tijd snel! Op 26 januari 2010 plaatste ik het eerste berichtje op deze blog. Wat begon als "hartstikke leuk, maar ik ga lekker in me eigen tempo en op eigen manier" werd uiteindelijk een serieuze hobby. Dat van "mijn eigen manier" is nog steeds absoluut zo, maar ik merk wel dat mijn schrijfstijl veranderd is... nu ben ik helemaal mezelf. :) En wat nog leuker is: er zijn mensen die dit ook net zo leuk vinden! Door jullie comments en doordat jullie steeds terugkomen weet ik dat ik dit niet alleen voor mezelf doe and that's fun! Het geeft mij kracht en inspiratie, dank jullie wel!

Ik heb besloten om het dit jaar (in tegenstelling tot vorig jaar) niet onopgemerkt voorbij te laten komen. En dus moest het er natuurlijk van komen: de winactie! Kans maken op een gevuld make-up tasje? Lees dan snel verder.Wat zit er allemaal in?
Alles wat je nodig hebt in een make-up tasje! Oogschaduw trio en oogpotlood van L.A. Colors in paarse tinten, H&M Hello Kitty lipgloss, Eveline Costemics Volume mascara, Yves Rocher blush-gelei. Ook heb ik twee dingetjes toegevoegd die ik zelf een paar keer gebruikt heb, maar misschien dat jij er meer plezier aan zult hebben: een highilighter-kleur van Nouba en Kaolin poeder van Everyday Minerals. Ook zitten er monstertjes van Inglot en Clinique bij. Dit allemaal zit in een super vrolijke make-up tasje van H&M!

Wat moet je doen om dit tasje te winnen?
Allereerst mij volgen op welke manier dan ook. Heb je Bloglovin? Dan zou ik het fijn vinden als je dit artikel lijkt. Heb je Twitter? Tweet het volgende berichtje: De blog van @fairynowings is jarig! Vier het feest mee op http://pf-beauty.blogspot.com Vermeld bij je reactie wat je precies gedaan hebt. Heb je geen Bloglovin en/of Twitter - is niet erg, vermeld dit er ook bij.

Maar dan de opdracht.... Doe iets wat te maken heeft met mijn blog! Een leuke felicitatie? Wat vond je ervan: hoogtepunten en verbeterpunten? Heb je leuke artikel-ideëen? Maak je een van mijn looks na? Kortom, het maakt niet uit. Als het maar leuk, origineel en een beetje creatief is. Deze prijs is door mij met zorg samengesteld, het zou dus cool zijn als de winnares de aller-leukste inzending zou hebben. ;)

Je hoeft niet je e-mailadres in de comments te achterlaten. Heb je alles gedaan behalve de opdracht, dan telt je deelname helaas niet mee. Maar de opdracht is, volgens mij, helemaal niet zo moeilijk. Moet wel lukken, toch? Je kunt meedoen tot 6 februari. Succes!

23 opmerkingen:

 1. Ik doe niet mee, maar ik wil je wel feliciteren! 2 jaar is een heel eind! Je schrijft erg leuk. Ik lees graag je artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je blogverjaardag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ten eerste gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik bezoek je blog met veel plezier omdat je niet bang bent om kritisch te zijn en om 'gevoelige onderwerpen' aan de kaak te stellen (zoals commenten om het commenten (titel weet ik even niet precies meer) ) daar hou ik wel van. Ik heb in ieder geval getweet:https://twitter.com/#!/LindaB1983/status/162497746744516609 en ik volgde al via twitter en bloglovin. Heb ook je post geliked. Ik zal eens even kijken wat ik voor een originele inzending ik ga verzinnen, mag ik dat mailen?
  (waarschuwing, heb geen camera, alleen die op mijn telefoon, dus foto's zijn van crappy kwaliteit)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tuurlijk mag je het mailen! zou alleen maar leuk zijn :) en geeft niet van de foto's, als het maar een beetje te zien is.

   Verwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd!! Alweer 2 jaar...ga zo door want je hebt een leuk blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whoohh!! :D 2 jaar, best lang zeg!! congrats!! :) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeeeel erg gefeliciteerd, ik bekijk iedere dag je blog!!:D

  Ik volgde je al via bloglovin en heb de post geliked
  ook heb ik de zin getweet:D https://twitter.com/#!/Beautinista/status/162542872502091777

  ik wens iedereen succes, en ik hoop dat jij nog lang blijft bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd zeg! Twee jaar is al heel wat! Ik volg je nog net net lang genoeg om verbeterpunten of opmerkingen te geven, maar ik kan je wel al zeggen dat ik het altijd fijn vind om je posts te lezen :). Nog heel veel plezier in het blogeen en op nog meer succesvolle jaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog! Ga zo door met je leuke blog ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je blogjaardag :) Keep them coming! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hieperdepier...Piep! HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van harte gefeliciteerd, op naar de volgende twee jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik heb getweet: https://twitter.com/#!/nona89/status/162648890166882304

  Als tip heb ik: Misschien de blog iets interactiever maken met de bezoekers. Vragen stellen aan je bezoekers? Zo komen er ook veel meer reacties en kan iedereen van elkaar tips en ideeën krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat doe ik al met mijn bbb talk :) maar misschien kan het idd vaker.

   Verwijderen
 13. Leuk ik doe mee !

  -Ik volg je op bloglovin
  -Ik heb het artikel geliked
  -Ik volg je op twitter
  -Ik heb ook een tweet gestuurd: https://twitter.com/#!/winacties1/status/163570513053093889
  -http://www.animatieplaatjes.nl/plaatjesG/gefeliciteerd14.gif
  Klik op de link voor de felicitatie :)!!

  xxx anouk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie net dat de link het niet doet. Je moet hem dan even kopieeren en plakken en dan kan je hem als het goed is zien hihi!!

   XX Anouk

   Verwijderen
 14. Gefeliciteerd! Ik doe mee
  ik volg je via bloglovin en heb je geliked.
  Een verbeterpuntje voor je site si iets waar ik net achter kwam, dat is namelijk dat ik niet gauw kon zien waar ik een bericht kon achter laten :S, misschien kun je een ander commensysteem doen, of is dat erg ingewikkeld. Ideetje voor een artikel: misschien kun je een keer dure merken die gebruikt met budget merken die ongeveer het zelfde zijn en dan vertellen welke je het fijnst vind.

  xx
  evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe mee! Ik volg je op bloglovin & ik heb geliked!
  Misschien een leuk idee voor een artikel: een DIY voor make-up!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciflapstaart! :-)!

  Ik heb het bericht getweet, volg je op bloglovin, en heb het artikel daar ook nog eens geliked :-) Alles dus, haha.

  Ik vind deze blog leuk omdat je schrijfstijl lekker 'doorleesbaar' is. Juaaa! Heel erg gefeliciteerd, je verdiend er nog wel een paar jaar bij :)

  Liefs Britt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. gefeliciteerd!!!!!!
  ik vind je blog erg leuk maar er is geen duidelijke lijn
  ik vind de onderwerpen wel super leuk!!
  ik volg je op bloglovin~!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik volg je op bloglovin, artikel geliked.
  En ik heb het bericht getweet @fashitail,
  mijn tip? ik ga je niet verbeteren want ik vind het leuk dat je blog zo eigen is! wat mij leukt lijkt is meer weekly / terugkerende columns!
  Xoxo Liefs fashitail@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd meid en wat lief dat je dit zo viert. Ik doe graag mee :) Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. Ook volg ik je op twitter en heb getweet: https://twitter.com/#!/CindyCURE/status/166180507044945920

  Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan,
  de jaren zijn heel erg snel gegaan.
  Je hebt echt met je PinkFairy-vleugels gevlogen,
  zodat je nog vele jaren door kan bloggen - dat is niet gelogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Halloo,,

  Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan!! Ik heb je al een mailtje gestuurd met de Opdracht :) Ik volg je blog met Bloglovin en heb je artikel geliked! Heb geen twitter helaas!
  Veel succes allemaal =)

  Liefss Chantal

  BeantwoordenVerwijderen