vrijdag 20 januari 2012

Video: John Beerens Bloggersdag

En daar is het dan... het filmpje van John Beerens Bloggersdag van afgelopen zondag. Het is iets anders dan jullie waarschijnlijk gewend zijn. Het is namelijk 12 minuten lang naar John luisteren (met uitzondering van de originele intro dan ;)). Maar die man kan interessant vertellen! Elke keer als ik het filmpje zie, dan begint hij mij weer te boeien. Het is absoluut een talent. Dus... ga er maar lekker voor zitten.Wel jammer van al die flits-geluiden aan het begin... iemand achter mij stond dus behoorlijk veel foto's te maken, ik had niet gedacht dat het zo goed te horen zou zijn. Maar goed, vooral niet op letten. Deel twee komt ook snel online. Daarin zullen jullie meer over beauty-dingen (uiteraard haar-gerelateerd) horen.

8 opmerkingen:

 1. Idd zeer interessante man ! En Peggy haar intro :d haha !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks het geflits is het zeker goed te horen! Inspirerende man lijkt het me, zakenman in hart en nieren. Lekker to the point en straight forward. Jammer dat ik niet aanwezig kon zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om terug te zien! De man heeft heel wat te vertellen inderdaad, maar hij doet dat wel goed! Wie is toch dat onnozel blondje in jouw video's steeds :)?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel benieuwd naar deel 2 na het zien van deze. Inderdaad loopt iemand flink te flitsen. Hahaha.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk filmpje!! Hij kon echt zo leuk vertellen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien, het is beslist geen onzekere prater :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ohnee, waarschijnlijk ben ik dat met mijn camera haha! ik maak altjd héél veel foto's

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ahahaha ik had ook niet verwacht dat me camera zoveel achtergrond-geluid zou meepikken :P XD weer wat geleerd!

   Verwijderen