maandag 16 januari 2012

YSL Eye Shadow Duo #3

Ik hou van uitverkoop.... het woordje "sale" trekt mij altijd naar binnen, vooral bij parfumeriën. Zo ook in België, zoals jullie in mijn shoplog hebben kunnen zien. Een van de mooie aanwinsten werd een prachtige oogschaduw duo van YSL.Beide kleuren riepen gewoon mijn naam. De lichte kleur heeft een perzik-achtige ondertoon. Love it. En de donkere kleur zit tussen het paarse en het rode in... bordeaux? Om maar te zwijgen over het printje in de oogschaduws. Super chique. De verpakking vind ik persoonlijk verder niet heel bijzonder. Goud en spiegel-achtig, nou ja.. je moet ervan houden. Alhoewel ik het bij lippenstiften dan wel weer mooi vindt... hier later meer over. Maar goed, YSL is YSL en het gaat uiteindelijk om die prachtige kleurtjes.Ik was wel verrast. Ik had ze beide verwacht precies zoals ze in de verpakking zijn. Maar de kleuren werden op de swatch toch wel anders. Highlighter vind ik iets te poederig en te shimmery. Hij is ook het minst gepigmenteerd, maar eigenlijk ook wel weer prima als highlighter-kleurtje. En die donkere kleur... wauw... op de swatch hieronder kunnen jullie zien dat het paarse opeens bijna helemaal verdwenen is. Er blijft een prachtige donker-rode kleur achter. Super mooi. Anders dan verwacht, maar ik hou van dit soort kleuren. Bij bepaald licht zie je nog wel een beetje paars, maar over het algemeen is de kleur precies zoals op de foto hieronder.Heel apart dat het toch zo anders bleek te zijn. Maar ik ben toch heel blij met dit duo. Vooral de donkere is nu al een grote favoriet. Ik heb ook een look gemaakt met beide kleuren, deze kunnen jullie later deze week verwachten. Voor deze beauty heb ik nog geen 25 euro betaald.. tja, dat is nou een luxe merk. I love sale :)

12 opmerkingen:

 1. Héél mooi ! YSL straalt altijd zo'n luxe uit, love it !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, in je shoplog zagen de kleuren er precies een beetje anders uit. Maar toch mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt precies weer geluk gehad met de sale :). Ik vind het wel een leuke combinatie, die twee kleuren en vooral het paarse ziet er mooi uit :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die peache kleurige ziet er echt prachtig uit. Mooi duo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de rode kleur wel erg mooi maar ben nu toch ook wel benieuwd hoe hij er paars uit had gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er prima uit, ook al is de kleur anders dan verwacht, toch nog erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kleurtjes! Alleen de vormgeving van het duo is al super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh, dat is een mooie kleur zeg. Ondanks dat het niet is wat je had verwacht is het inderdaad een schitterende kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad dat het toch anders blijkt te zijn. Maar ik vind het net zoals jouw wel echt een mooie duo. Kleuren zijn heel mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen