woensdag 29 februari 2012

EOTD: Bubbles in My Lemon Soda

Morgen is het al 1 maart! Ik begin nu al een lente-gevoel te krijgen. En al helemaal sinds bekend werd gemaakt dat dit nog wel eens een hele warme lente kan worden (30 graden... that's right!). Dus ja, dan maar een tropische look! Omdat het kan! ;)Als basis: allerlei tinten goud met hier en daar een glitter (met in de binnenste ooghoek Talk like an Egiptian van Catrice). In mijn crease had ik oorspronkelijk een teal/blauwe pigment van Inglot aangebracht... die blijkbaar door te blenden met goud veel meer groen lijkt dan dat hij daadwerkelijk is. Heel apart, maar toch best leuk... alhoewel blauw/gele combi ook wel mooi was geweest. Om de crease de definiëren heb ik donker blauwe kleur gebruikt... die uiteindelijk in de close-up best goed te zien is... maar van afstand valt dit gelukkig nog mee.Note for myself: blauw/groen in de crease kan voor doordeweeks iets too much zijn. Zelfs voor mij.. :P Op een of andere manier begin ik nu zo te denken... ik word echt volwassen/oud/whatever?! Een iets neutralere kleur in de crease lijkt toch veiliger voor doordeweeks... Op de meeste kantoren zie je nou eenmaal niet veel mensen met groene/blauwe oogschaduws rondlopen... :P Ach ja, dit is leuk voor de afwisseling. Als afsluiter: een duidelijke wing en blauwe kleur langs de onderste wimperrand, maar wel een licht-groene oogpotlood op de waterlijn.

14 opmerkingen:

 1. Wat een mooie look, best grappig want een paar dagen geleden ben ik ook een beetje gaan spelen met groen en gele oogschaduws. Ik had toen een jumo eyepencil als basis genomen en de kleuren sprongen er echt uit ! mooie combinatie xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gecombineerd, die twee kleuren! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het juist een hele leuke combinatie met groen.
  Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi, ik draag zelf ook vaak groen met geel en ook rustig naar het werk hoor. Ik heb er totaal geen moeite mee om alle kleurtjes lekker te dragen, ook al ben ik al bijna 30 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke, frisse kleurencombinatie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk al die kleurtjes! Doet me denken aan de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie combinatie! Perfect voor de lente ook :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. doet me denken aan een bosnimf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie look! Ideaal voor de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Op zich vind ik het best mooi, maar inderdaad, voor iedere dag (werk, school,..) kan het misschien een beetje té zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleurencombi! Ziet er lekker zomers uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het juist heel mooi hoor! niet "te". wat mij betreft kan het zeker wel hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lekker tropisch & feestelijk, laat die frozen drinks met parasolletje maar doorkomen :D (misschien wel geschikt voor de vrijmibo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ahahaha als ze bij ons dat soort dingen hadden, dan zou ik elke vrijdag blijven plakken ;) :D

   Verwijderen