donderdag 23 februari 2012

EOTD: Doll Eyes with a bit of Drama

Deze look hebben jullie in het artikel van gisteren al een beetje kunnen zien... Vandaag kunnen jullie hem beter bekijken en er natuurlijk alles over lezen! Ik had weer zin in paars, veel paars, alle tinten paars en een tikje roze. PinkFairy presents... mijn feest-look van afgelopen weekend!Ik begon met verschillende paarse tinten uit mijn Sleek Acid palette. Ik heb het intenser en dieper gemaakt vooral met behulp van MAC Real Drama uit mijn Scarlet paletje (zeker een goude oude!). Naast de zwarte eyeliner, heb ik ook paarse glitter-eyeliner van Collection 2000 gebruikt. Love it! Ik heb hem in Londen gekocht en het is nu al een grote favoriet. De onderste wimperrand heeft meer een blauw-paarse tint gekregen. Al met al een felle look! En om het nog iets feestelijker te maken: pink bright lips!Oké, misschien een beetje over the top, maar in mijn vrije tijd draag ik heel graag felle roze lippenstift... en dit leek mij wel een geschikte look. ;) In en vooral boven de crease heb ik mijn nieuw favoriet paletje gebruikt... je zou het bijna een everyday paletje kunnen noemen (hé, dat bestaat bij mij toch niet?)... maar hier later meer over.. :)

8 opmerkingen:

 1. Prrettty ! Je hebt het mooi geblend samen. Ik draag haast nooit paarse tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi, en voor jou vind ik het eigenlijk niet over the top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een mooie kleur op je lippen. De look staat je heel erg goed. De paarse glitter eyeliner is mooi.
  Liefs, xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look! Die glitterliner is pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi gedaan! Je lipkleur is ook super! Je lijntje boven je ogen is heel erg leuk ook!

  BeantwoordenVerwijderen