zondag 26 februari 2012

EOTD: Nude means Powerful

Ik ben elke ochtend graag een beetje creatief met mijn look bezig. Zo word ik wakker, denk ik.. :) Maar er zijn ook van die dagen dat ik totaal geen inspiratie heb. Dan wil ik iets snels en makkelijks... Meestal grijp ik dan naar mijn Inglot palette, omdat daar altijd wel een geschikte kleur in zit. Voor wat rustigere look gebruik ik graag vooral twee kleuren oogschaduw......lichte highlighter met een gelere/gouden ondertoon en een mos-groene kleur. Beide hebben een satijnen finish met een beetje fijne shimmer. Beide oogschaduws blenden heel makkelijk samen en creëren zo een klassieke, maar ook wel weer speelse look. Voor net boven de arcadeboog gebruik ik dan een midden-bruine kleur (MAC's Satin Taupe is vaak een goede oplossing). De kleur onder de wenkbrauw houd ik rustig, net als de zachte bruine kleur langs mijn onderste wimperrand (geen gek blauw kleurtje dit keer). Deze look draag ik vaak ook met mattere kleuren. Zulke kleurencombinaties passen ook altijd in een zakelijke look. Dit is dus eigenlijk mijn vertaling van de neutrale look... En toch vind ik hem alles behalve saai! Met een fris blosje op de wangen en zachte kleur op de lippen is het geheel compleet.

9 opmerkingen:

 1. Je hebt echt hele mooie wimpers. Volgens mij heb ik dat al 100 x gezegd maar dat geeft niet. Mooie look, ik draag zelf niet zo vaak groene tinten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "je hebt echt hele mooie wimpers." +100!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie look en idd niet saai maar met een twist !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie ooglook! Ik vind jouw oogkleur trouwens supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een erg mooie look! Niet zo "saai" als beige op het ooglid en bruin in de crease (hoewel ik dat wel mooi vind hoor haha)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie look! Satin Taupe werkt altijd hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look! En voor mij helemaal niet neutraal :)

  BeantwoordenVerwijderen