zondag 5 februari 2012

EOTD: Smoking Blue Nights

Het is begonnen met een matte look... ik heb namelijk weer eens felle kleuren uit mijn Inglot palette gebruikt. Zee-blauw over bewegende ooglid en midden blauw in de crease. Ik hou van matte kleuren... maar dit keer was ik toch niet helemaal tevreden.I needed glitter! De oplossing: moondust Radiant Opal uit mijn Make-up studio palette. Stiekem was ik bang dat ik mijn look ermee zou verpesten, deze moondust heeft namelijk een hele donkere / zwarte basis. Maar niets was minder waar. Ik bracht de kleur voorzichtig in mijn crease en buitenste ooghoek aan en het resultaat werd alleen maar mooier. Ik geloof niet dat de kleur daardoor donkerder is geworden, maar het effect met dat shimmer... love it! Dit is nu officieel een van mijn meest favoriete oogschaduws: het werkt zowel op een donkere als lichte basis - ideaal.Tja en dan raakt batterij van je camera leeg... Ik wist niet zeker of de foto's ermee gelukt waren (wel dus) en besloot daarom maar voor de zekerheid om het met mijn mobiel te proberen. Hallo ander licht en onnodig zichtbare details (epileren staat al op de planning). Maar goed, het idee van deze look is toch nog duidelijk geworden. Mijn liefden voor blauw blijft, denk ik, altijd wel bestaan. :)

12 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige look :D
  Past helemaal bij het winterse weer van nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De glitters heeft zeker de look niet verpest, ik vind echt een mooie look geworden.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look ! De glitters geven een leuk effect maar matte was zeker ook mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi gedaan, de kleurencombinatie is heel leuk ook :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeer mooie look! Staat je prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kleur in je crease is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauww, die vind ik echt heel mooi!! :D Staat heel zeemeermin achtig! En jeetje, wat een kwaliteit voor de camera van een telefoon zeg! Of is dat tegenwoordig normaal, loop niet helemaal mee :P

  BeantwoordenVerwijderen