woensdag 15 februari 2012

Especially.... Escada

Om nog een beetje in de romantische sfeer te bljven (hope you enjoyed you're V-day!) wil ik vandaag over een van mijn favoriete geuren van dit moment vertellen. Ik had een monstertje van deze geur en werd er al heel snel verliefd op... het kon dus niet uitblijven: hello, fullsize! Deze geur verleidt en laat je bijzonder en zelfverzekerd voelen. Thanks to Escada...Dit is trouwens mijn eerste Escada parfum. Ik had er nooit zo veel mee, ook al wist ik dat een liefhebster van zoete geuren juist bij dit merk goed zat. Maar toch waren ze allemaal te simpel en niet zo interessant, tot ik deze geur leerde kennen... Especially Escada is luxueus en heel vrouwelijk. Niet voor niks is topmodel (en VS Angel) Bar Rafaeli het gezicht ervan. De geur bevat rozen, wat mij weer verbaasde... ik ben helemaal niet van rozengeuren, maar blijkbaar zijn er altijd uitzonderingen (net als Midnight Rose). Wat de geur zo bijzonder (lekker) maakt zijn de topnoten van peer en in het hart niet alleen de rozen, maar ook ambrettezaad. Muskus noten in de basis geven aan deze geur een bijzonder randje. Een zoete muskus basis?

In het hart van deze geur zit ook ylang-ylang, die de geur iets voller maakt. De geur is gedurfd en speels. Het is een vrij bloemige geur, maar hij heeft ook veel frisse en sappige accenten. De geur is niet te licht, maar ook zeker niet te zwaar. Heel geschikt voor overdags om je extra vrouwelijk te laten voelen. Normaal hou ik in de winter van veel stevigere geuren, maar toch vind ik deze nu zo bijzonder dat ik hem bijna dagelijks draag.

8 opmerkingen:

 1. De Escade geuren zijn mij altijd een beetje te zoet maar nu heb je me toch nieuwsgierig gemaakt naar dit geurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In het begin had ik er zelf ook niet zoveel mee. Maar deze geur is echt heerlijk. Zelf hou ik ook van zoete geuren.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het flesje heel erg mooi! Ik ben erg benieuwd naar de geur :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh klinkt als een lekkere geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja dit parfum is echt heerlijk, ik wilde hem ook eerst kopen! Vind het flesje ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig flesje! Heb hem wel nog niet geroken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben heel erg benieuwd naar deze! Ik heb al wel een aantal Escada parfums gehad, maar deze ken ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nu heb je me toch benieuwd gemaakt, ik ben sowieso escada fan maar deze ken ik nog niet :$ whoops

  BeantwoordenVerwijderen