dinsdag 21 februari 2012

Eve Pearl Diamond Eye Palette (+EOTD)

This one palette does it all. - staat op de achterkant van de verpakking en dit belooft veel goeds. Maar er is meer: The rich texture formula blends perfectly on your skin for long lasting wear. The 6 eye shadow combinations are versatile to take you from Matte to Pearl-EYE-zed effects. Oh wauw, klinkt prachtig! Alleen ben ik het niet helemaal eens met dat matte-gedeelte. De niet shimmery kleuren hebben meer een velvet-finish. Maar oké, dat terzijde...Zoals jullie ook in IMATS video-impressie hebben kunnen zien twijfelde ik tussen twee Eve Pearl palettes. Eentje met blauwe tinten (I loooove blues!) en deze shimmery palette. Omdat ik al genoeg blauwe oogschaduws heb, koos ik toch voor deze.. zulke bijzondere kleuren heb ik ook niet echt. Ehm, nou ja, ik was zo waanhopig aan het twijfelen dat ik bijna aan Eve Pearl zelf wilde vragen wat zij zou kiezen.. :P Haha, gelukkig kwam een van de verkoopsters op tijd en dankzij haar heb ik toch voor deze beauty gekozen. Ideal Shades of Silver/Gold is een prima korte beschrijving van alle kleuren (tja, de verpakking staat vol met zulke teksten). Alleen bessef ik me nu pas dat ik de omhulsel zelf niet op de foto heb gezet.. maar die konden jullie ook al in onze shoplog zien (prachtig weerspiegelend doosje).Ook al ben ik de laatste tijd steeds meer van de matte kleuren, ben ik echt verliefd op deze palette geworden. Super leuk voor de afwisseling! Vooral de lichte zilver/witte kleur is een absolute favoriet. Op de swatch kun je al een beetje zien hoe mooi die is. Net als de gouden kleur erboven geeft hij een mooie gloed. De kleur is verder niet super dekkend. Maar juist daardoor kun je hem op verschillende manieren gebruiken: in de binnenste ooghoek (love it!), highlighter onder je wenkbrauw (hoewel ik zelf meer van subtielere highlighters ben) en over een andere kleur. Het is een soort voile-kleur, als jullie begrijpen wat ik bedoel :) De rest van de kleuren is intenser, en daarmee is deze palette in balans. Natuurlijk, als liefhebster van koele kleuren, gebruik ik met name de onderste rij van oogschaduws. Maar ik moet zeggen dat ook de gouden kleuren heel mooi te combineren zijn. Vooral de rood/oranje kleur (rechts boven) is een perfecte boven-de-crease kleur... die ook nog eens in de look hieronder te zien is. Voor mijn bewegende ooglid heb ik alle drie de kleuren uit de onderste rij gebruikt. In het echt lijkt de look vaak iets intenser, maar ik denk dat het idee wel duidelijk is ;)See? Shimmery, maar totaal niet overdreven! Dat noem ik pas mooi subtiel. :) Over de kwaliteit van Eve Pearl oogschaduws ben ik alleen maar lovend. Ondanks al het glitter heb ik bijna geen fallout gehad. Het is wel verstandig om met glitter-oogschaduws altijd eerst met je ogen te beginnen voordat je je foundation aanbrengt. Dat doet Eve Pearl herself overigens ook vaak. Voor meer tips en tricks check EvePearl's Youtube kanaal (waar ik haar ook van ken - super handige tutorials!). Voor meer informatie over haar producten verwijs ik naar EP webshop. De prijs van dit paletje weet ik natuurlijk niet meer (zoals altijd... ik word oud!), maar volgens de website zijn ze 40 dollar (30-35 euro?). En ik moet eerlijk zeggen, elke cent waard, love it (en ja, die blauwe palette staat nu nog op mijn wishlist...)

10 opmerkingen:

 1. Prachtige look, je hebt goed gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik ben verliefd op die palette. Mooie look.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik wist niet dat ze een eigen YT-kanaal had. Straks eens naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moooi ! Ik ga haar YT kanaal es checken ! En ben al benieuwd naar Peggy's review over de EP concealer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi palette! Je hebt er ook echt een prachtige look mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look heb je ermee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw echt een hele mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen