zondag 19 februari 2012

Heb je vragen voor...

Vraag je je ook wel eens af hoe het eraan toe gaat bij een van de grootste webshops van Nederland? Het idee erachter, de merken, dagelijks werken met mooie producten, (vervelende) klanten... Ik ben altijd heel benieuwd naar dit soort dingen! En ik vermoed dat ik niet de enige ben... Guess what? Kom maar op met al je nieuwsgierigheid! Want...

Binnenkort ga ik Linda van Enchantra interviewen! Ik ben wel eens bij Linda thuis geweest en toen heb ik gemerkt hoe spontaan en interessant zij is. Het leek mij daarom leuk om met haar een (korte) interview te houden, zodat jullie dit zelf zullen zien... zien ja, mijn camera gaat namelijk gewoon mee. ;)

Het lijkt mij ook leuk als jullie een paar vragen voor Linda zouden bedenken. Natuurlijk heb ik zelf al e.e.a. bedacht, maar ik vraag mij af of jullie net zo nieuwsgierig zijn... Misschien kennen jullie Linda al een beetje dankzij haar blog of puur door de webshop... ik zou zeggen: brand maar los! Stel alle vragen die in je opkomen. :)

8 opmerkingen:

 1. Ze heeft een erg leuke webshop. Maar leuk dat je haar mag intervieuwen! Ben benieuwd naar de vragen en antwoorden, lijkt me zelf namelijk ook wel wat om een webshop te beginnen!

  Liefs Tineke van http://mysupersweetlife.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind haar webshop echt top. Heel erg leuk dat je haar gaat interviewen. Ik heb wel een vraag. Hoe is de naam voor haar webshop ontstaan?
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb al wel eens besteld bij haar webshop! En ik ben ook wel erg benieuwd hoe het er bij de wat grotere webshops aan toe gaat, ook omdat ik zelf nog niet zo lang geleden een webshop ben begonnen en dus echt nog een beginner ben op dat gebied.
  Een paar vragen waarvan ik het antwoord wel zou willen weten:
  - Hoe heb je ervoor gezorgd dat je webshop bekend is geworden/naamsbekendheid heeft gekregen?
  - Hoe lang duurde het voordat je echt winst maakte (dus de onkosten eruit hebt gehaald)?
  - Hoeveel tijd besteed je per dag aan de webshop?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zal es een kijkje nemen op haar website

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Als studente marketing, moest ik dit natuurlijk vragen: op welke manier doet zij aan marketing? Welke zijn de voornaamste kanalen? Is ze er actief mee bezig? Zo ja, geeft het voor haar een duidelijke meerwaarde? Zo nee, is dit iets waar ze naar de toekomst toe aan wil werken?
  Erg interessant.. ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik zou graag willen weten hoeveel lakjes er in haar persoonlijke collectie zitten :D aangezien het me echt enorm moeilijk lijkt om niet gewoon 1 van elk voor jezelf te houden ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Weet je.. ik heb nog nooit wat besteld bij Enchantra, maar kijk er wel regelmatig. Het zal er binnenkort vast een keer van komen. Mijn vraag voor Linda: Een webshop lijkt me dé ideale baan wanneer je kids (volgens mij heeft Lindag 2-3 kids) hebt. Je kunt je eigen tijden bepalen, werkt vanuit huis en dat in combinatie met jonge kids lijkt me ideaal. Is dat ook zo of zijn er ook zeker minpunten aan deze combi?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan niet meteen een vraag bedenken maar kijk wel al uit naar het interview!

  BeantwoordenVerwijderen