dinsdag 28 februari 2012

Huishoudbeurs... misschien toch wel zo suf

Vorige week vroeg ik aan een vriendin of ze weer eens mee wilde naar de huishoudbeurs...
"Whahahaha
Oh god
Wil je echt echt echt gaan"
...kreeg ik een ping terug. Onder het mom "er zal vast iets te lachen zijn" en omdat het voor haar "toch dichtbij is" zijn wij afgelopen zaterdag naar de RAI geweest... Vorig jaar zijn wij er natuurlijk ook al geweest en toen was het eigenlijk best tof. Ik had zelfs een beetje aan beauty shopping gedaan. Maar ook lekkere hapjes, drankjes en leuke aanbiedingen waren best wel cool. Alleen zo jammer dat alles dit jaar precies hetzelfde was... alleen dan 10x drukker.Het begon met een huishoudbeurs-voordeelpas! OMG... dit is wel heel erg Holland ;) Uiteindelijk weet ik nog steeds niet wat ik ermee moet (registratie was pas bij thuiskomst compleet... handig), maar je kreeg er wel een hotelcheque voor - dat is dan wel weer mooi. Het leukste aan de huishoudbeurs zijn eigenlijk vooral de mensen om je heen. De gemiddelde beurs-bezoekster kan ik zo uittekenen... :) Dit jaar was er op de beurs ook een aparte "fashion"-hall... nieuwsgierig dat wij zijn, moesten wij het natuurlijk zien. Oké, ik heb totaal geen verstand van fashion, maar die vriendin van mij (die dus het tegenovergestelde van mij is op dat gebied) vond dat zelfs kleding van merken als Supertrash "aangepast was aan de gemiddelde beurs-bezoekster"... ik vond het ook al niet mijn smaak... :PNatuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis! Het resultaat: 9 gedroogde worsten (tja, aanbiedingen en mijn liefde voor dit soort dingen... :P), 2 pakken Milka Snax, lekkernijen van de bakker, bolletje mosterdkaas en een zak gevuld met verschillende soorten fudge... eeehm, ja... zeg maar, supermarkt maar dan lekkerder en iets voordeliger.. ;) Ik heb ook een beetje beauty geshopt. 5 nagellakjes om precies te zijn, maar die zullen binnenkort uiteraard op de site verschijnen. Kortom... huishoudbeurs is leuk voor als je op zoek bent naar tuingereedschap of pannen, maar voor de rest is het best wel saai zo elk jaar... maybe it's me/us. Ach ja, wij hebben in ieder geval veel gelachen en weer lekkere drankjes geproefd. Volgend jaar maar verstandig overslaan. ;)

11 opmerkingen:

 1. Haha, leuk artikel!
  Ben benieuwd naar de nagellakjes die je hebt geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er ook geweest.. heb eigenlijk alleen maar nagellak gekocht haha. Het eten was er wel lekker, je kreeg bij elk kraampje wel iets! Vond het super gezellig , maar zoals je al zegt: Er komen echt bijna alleen maar de zelfde mense.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt mij ook wel leuk om er een keer heen te gaan haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi dit ken ik niet, lijkt me wel grappig om es naartoe te gaan :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een vriendin van mij is er ook geweest en die vond het echt heel leuk. Het verschilt denken ik gewoon per persoon. Ik hou er ook niet zo van.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel leuk dat je bent heen geweest, ik wil volgend jaar heen dnek ik, gewoon even kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben er nog nooit geweest, maar op zich lijkt me er voor ieder wat wils te doen/kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk stuk (en dat zeg ik niet omdat je mn ping letterlijk hebt overgenomen haha). Wat hebben we gelachen, maar inderdaad we doen het volgend jaar niet meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, ik ben hier 2 keer geweest (laatste keer was wel een paar jaar geleden) vond het altijd wel leuk, lekker gratis eten XD ik kan alleen heel slecht tegen drukte

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben jaren geleden eens met mijn moeder naar de huishoudbeurs geweest. De horror die ik aantrof weerhoud mij ervan om er ooit nog eens heen te gaan.. Ik vond het persoonlijk een hel. Nooit meer voor mij dus.

  BeantwoordenVerwijderen