maandag 20 februari 2012

Inspirerend: Jangsara

Ik volg best veel beautyblogs. Vooral veel Nederlandse (voor informatie en het leuke). Maar ook enkele internationale, voor inspiratie. Mooie creatieve looks bekijken kan natuurlijk nooit kwaad. Een van de blogs die ik enorm inspirerend vind is die van Jangsara. Deze dame maakt prachtige looks, die ze ook nog vaak stap voor stap uitlegt in een foto-tutorial. En het gekke is: dan lijkt het helemaal niet moeilijk. Zij schrijft trouwens ook wel eens voor Make-Up Geek en ook daar zijn haar items altijd leuk om te zien. Kortom, zeker iemand die extra aandacht verdient. Vandaag wil ik een paar van haar prachtige looks laten zien...

Illamasqua Sophie-I inspired

My little pony inspired

Sugar coated heart

New Year at poolside

Colourful arabic

Peacock (heel cool dat blauw en groen bij elkaar!)

Gaaf idee voor een nude look

Black lace (zei ik al dat zij mega creatief is?)

Broken doll

11 opmerkingen:

 1. Ik kijk ook graag naar haar looks, supermooi. Die Sophie-I look moesten we namaken voor visagiecursus. Zooooo moeilijk om beide ogen gelijk te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, zulke mooie en inspirerende look allemaal.
  Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie looks zeg! Dank je voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettende mooie looks! Echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt super mooi! Ik heb er toevallig ook een paar dagen terug een posts over opgezet op me blog! http://sanne-shavon.blogspot.com
  Vind zelf smokey eyes met oogpotlood zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja die dame kan er wat van, heb haar blog ook een tijdje gevolgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooi om naar te kijken, me er aan wagen doe ik voorlopig nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken haar al, ze maakt echt mooie looks!

  BeantwoordenVerwijderen