maandag 13 februari 2012

LIP TAR: more love

Lip tars... sinds mijn eerste kennismaking was ik verliefd/verslaafd/er helemaal weg van. In Berlijn kocht ik vooral draagbare kleurtjes. Ik miste duidelijk nog een paar extra lichte en extra felle kleuren om ermee te mengen. Ik wist dat OCC ook op IMATS te vinden zou zijn en daarom moest ik er natuurlijk weer gaan kijken... Binnenkort kunnen jullie onze IMATS shoplog verwachten. Alleen was ik daar vergeten om deze drie beauties te laten zien. Zonde, ze zijn namelijk alle aandacht waard.Whoohoo, koele kleurtjes! ;) Deze vind ik makkelijker om te mengen, vooral als je helemaal niet zo van warme tinten bent. Harlot is een felle rode kleur, die ook weer een beetje naar roze neigt. Narcissus is een opvallende Barbie-roze kleur met een beetje paarse ondertoon. Tone is een vleeskleurige lip tar met een kleine toevoeging van roze.Voor de rest zijn dit de welbekende lip tars: ze ruiken lekker naar munt, zijn super gepigmenteerd en blijven super lang zitten. Vaak gebruik ik nog wel een lippenbalsem eronder, maar hierdoor blijven ze wel iets minder lang zitten (nog steeds overleeft de kleur met gemak een klein etentje). Het beste is om een balsem te gebruiken die voor het aanbrengen van lip tars een beetje ingetrokken is. Hierdoor krijg je zachtere gehydrateerde lippen en daardoor zal lip tar niet na een tijdje in de lijntjes kruipen. Het nadeel van lip tars vond ik wel altijd het aanbrengen: het moet namelijk met een kwastje. Maar ook hier heb ik een oplossing voor bedacht...Een lippenseel die je zo kunt meenemen! Deze is van Paris Berlin en heeft zo'n zilveren hulsje waar je het kwastje in kunt stoppen; een super fijn meeneem-exemplaar dus! Ik weet dat meerdere merken zulke penselen verkopen, dit werkt echt heel makkelijk. Wisten jullie trouwens dat lip tars een heleboel oliƫn bevatten? Ik zag dit opeens op de achterkant staan. Dit zal de reden zijn waarom ze mijn lippen na een tijdje niet uitdrogen.

Natuurlijk heb ik op de beurs weer van een korting kunnen profiteren. In Nederland zijn lip tars te koop bij promakeupstore en kosten 10,75 per stuk.

6 opmerkingen:

 1. Mooie nieuwe kleurtjes! Handige tip ook van die lippenseeltjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren ! Zo eentje zou ik graag wel es uit proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent echt de allergrootste 'Lip Tars' fan die ik ken! Fijn dat ze voor jou zo goed werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben wel heel erg benieuwd;D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze lijken me zo leuk en goed! De kleuren zijn ook echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de kleur Tone echt prachtig. Heel draagbaar zijn de kleurtjes. De rode is leuk voor een chique feest.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen