dinsdag 7 februari 2012

LOTD: YSL Rouge Volupté #13

De lipsticks van YSL... ik ben er gek op. Met hun romige textuur verleiden ze elke vrouw. En pigmentatie is altijd om van te smullen. Ik heb al twee Rouge Volupté lipsticks, nude roze en een felle roze kleur (misschien ook een idee om deze een keer te laten zien?). Dit zijn echt mijn favorieten. En nu heb ik er nog een koraalkleurig zusje bij. En wat is de kleur weer mooi!Op de foto's lijkt de kleur iets roder dan in het echt. In de video van Wijnegem shoplog hebben jullie de kleur ook al kunnen zien. It's coral, lekker fel, maar ook wel best draagbaar. Het is niet zoals met fel roze of rood, deze kleuren zijn gelijk zo in your face. Met dit YSL kleurtje vallen je lippen zeker op, maar het stoort niet. De textuur en pigmentatie zijn weer super. Dit is zoooo YSL. ;)Omdat deze lipstick zo romig is, glijdt het super makkelijk over je lippen. De kleur verdeelt zich heel fijn, maar het laat ook wel een beetje de lijntjes zien (van afstand valt het bijna niet op). Bij niet al te droge lippen is het niet erg, en anders vormt een balsem een goede basis. De houdbaarheid is prima: zonder eten of drinken - een paar uur, maar een drankje overleeft deze lipstick ook wel makkelijk.

Ik kocht deze beauty in de sale voor 15 euro, de normale prijs zal vermoedelijk minstens 5 euro hoger liggen. Maar eerlijk is eerlijk: zo'n beauty is een aanwinst zowel voor op de kaptafel als chique exemplaar voor in je handtas.

16 opmerkingen:

 1. Ik kocht in de sale ook twee Rouge Volupté lipsticks van YSL (nr. 26 en 4). Normaal waren die 30euro per stuk, maar ik betaalde ook slechts 15euro per stuk :) Ik vind ze echt heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook gek op mijn Rouge Volupte, ze ruiken en proeven heel lekker. En de verpakking is natuurlijk superdeluxe :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalige lipsticks en prachtige verpakking ook, hè! Ben er dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super dat je het in de sale hebt kunnen scoren ! Het zijn heerlijke lipsticks !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Enorm mooi kleurtje roze! Helaas wel te duur voor me :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleur! Ik ben echt into coral kleurtjes momenteel, en deze vind ik echt super! Ik heb zelf ook 2 lipsticks van ysl, ook in de solden gekocht, en ze zijn heel fijn en mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moet deze toch dringend gaan proberen :D Zo'n mooie verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige lipstick! En je hebt een super koopje gedaan! Lang leve België! (ooopsss...dat floepte eruit :))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De YSL lipsticks zien er zoo pretty uit! Zowel de verpakking als de kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het wel echt een hele mooie kleur. De textuur ervan klinkt ook heel goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige kleur! Ik hou van roze kleurtjes! :) En de verpakking alleen al is té mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh liefde! <3 Wat een prachtkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige kleur zeg! Deze gaat op mijn wishlist :P

  BeantwoordenVerwijderen
 14. waar heb je die in de sale gekocht? 50%korting gewoon! o_O

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. lekker hé, kon hem niet laten liggen :)
   ik heb hem bij de Belgische Ici Paris gekocht, toen ze Sale hadden.

   Verwijderen