woensdag 8 februari 2012

Love London (video impressie)

Vorige week (van vrijdag t/m zondag) hebben Peggy en ik Londen onveilig gemaakt. Voor mij was het ook nog eens de eerste keer UK! En het was cool. Ik ben verliefd op Engeland, ik vond ook alles prachtig: van grappige "retro" taxi's tot hoe alle gebouwen eruit zagen. Check de video impressie:En ja, ik heb geshopt bij M&M's World... :P Roze "London" t-shirt en gele M&M's pyjama voor mezelf en grappige blauw M&M's t-shirt voor mijn vriend... en een zak M&M's voor maar 1 pond! Whoohoo! Maar goed, geshopte spulletjes zullen jullie nog vaker hier zien... shopping op Oxford Street is namelijk hemels, om maar te zwijgen over IMATS. ;) Jep, over dat laatste komen nog meer filmpjes!

10 opmerkingen:

 1. Heel leuk filmpje! Ben benieuwd naar de shoplogs en de andere filmpjes! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zotte dozen zijn jullie toch :d ! Kijk al uit naar de rest !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk! Speciaal voor jullie heb ik het geluid hier op kantoor aan gezet, haha, om het filmpje te kunnen kijken. Btw, nu wil ik ook terug naar Londen!! Al die winkels en lekkere eetadresjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk filmpje! Wat grappig, dat eten op die rolband :) Ik kijk uit naar de shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahaa! Wij zijn echt zotte dozen! Je hebt er een super leuk filmpje van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk, ik was al benieuwd naar een filmpje van jullie weekend. Nu weet ik zeker wat ik ga doen als ik naar london toe ga.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezelligerds, het ziet er alweer ontzettend leuk uit, ondanks het vieze weer! Blij dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh wat een leuk filmpje!! Ik wil na het zien ervan ook weer terug naar London!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuk filmpje! Nu wil ik weer terug naar London, aaah :P Ben alvast benieuwd naar jullie aankopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi gedaan dames, vooral die zingende man in dat winkelcentrum :)

  BeantwoordenVerwijderen