woensdag 1 februari 2012

Mini-tutorial blenden

Dat is even lang geleden dat ik een tutorial heb gemaakt.. Maar deze heb ik al beloofd, dus hierbij. :) Een mini-tutorial blenden. Het eindresultaat is de look die ik naar John Beerens Bloggersdag droeg (klik hier voor meer foto's). Hope you'll like it! :)Gebruikte kwasten: MAC Blending Brush #217, Louise Young LY38B (smalle blending kwast), Sigma Large Shader E60 (voor highlighter).

Gebruikte kleuren: donker-bruine en highlighter kleur uit Wet 'n Wild Comfort Zone palette, MAC Spectacle of Yourself (bruin-rode kleur) en Inglot #361 ("boven de crease" kleur).

5 opmerkingen:

 1. Leuk filmpje ! Het duurde wel ff voor ik het blenden onder de knie had.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie ooglook. Blenden begin ik nu redelijk onder de knie te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bruine tinten staan je goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look. Dit is een handige tutorial. De blending brush van mac wil ik ook graag hebben.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk gedaan!! Blenden vind ik echt een must, zo'n harde lijn is gewoon lelijk :P ;)

  BeantwoordenVerwijderen