zaterdag 25 februari 2012

New Fave Matts: Paris Berlin

Ik heb geen daily oogschaduw palette, zoals jullie misschien al weten... ik gebruik gewoon van alles uit mijn stash. Maar sinds kort gebruik ik een van de palettes wel erg vaak. Eigenlijk maken deze oogschaduws elke look af. Een soort "perfect voor bij alles (daily!?)" palette. Maak kennis met Paris Berlin!Dit merk ken ik dankzij Peggy... en The Makeup Show, en IMATS... Na alle lovende verhalen van Peggy over matte oogschaduws van Paris Berlin (haar eerste pan ever!) besloot ik op IMATS ook een paletje mee te nemen. Op mijn wishlist stond al een tijdje een goed gepigmenteerde witte matte kleur. Deze ging dus als eerste mee. En daarna heb ik nog drie andere kleuren toegevoegd die toch nog vrij neutraal waren, maar ook wel weer erg bij mij pasten.Een rozige perzik kleur, een warmere roze kleur en een paars/bruine oogschaduw. De kwaliteit van alle vier is uitstekend. Matte oogschaduws zijn bij veel merken het minst gepigmenteerd, maar dat is bij Paris Berlin niet het geval. Wat jullie hierboven zien zijn lichte swatches. De donkere kleur lijkt een beetje korrelig, maar dat is hij eigenlijk niet. Alle kleuren blenden heel makkelijk en hebben een fijne zachtere textuur (terwijl matte oogschaduws altijd iets harder zijn). De witte kleur is mooi op zichzelf om te dragen of in de binnenste ooghoek natuurlijk. De twee lichte kleuren zijn mijn favoriete boven-de-crease-kleuren geworden. En de paars/bruine is perfect voor in de crease... deze kleur geeft diepte aan elke look. Kortom, dit zijn echt mijn vier toppers die ik graag zo goed als dagelijks gebruik. Love it! En om maar te zwijgen over het luxe leer-achtige paletje met een grote spiegel van binnen... ;)

Dit Frans merk is te vinden online (of natuurlijk als je een weekendje Parijs gaat boeken ;)). De prijzen vielen mij enorm mee. Als ik mij niet vergis waren oogschaduws 4 pond per stuk (6 euro ongeveer) en dat is absoluut niet veel voor een pro-merk.

9 opmerkingen:

 1. de twee middelste zijn mijn favorieten:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes! Vooral die peachy kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ze zijn best goed gepigmenteerd voor matte oogschaduw :). Mooie kleuren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn echt hele mooie kleuren die inderdaad dagelijks gedragen kunnen worden.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben hun grootste fan (denk ik) ben super tevreden en gebruik ze ook dagelijks!

  BeantwoordenVerwijderen