vrijdag 10 februari 2012

Oxfordstreet haul

Zoals jullie in de video van Londen konden zien, zijn wij natuurlijk op Oxfordstreet geweest. Gelijk al op de eerste dag, een paar uur na onze aankomst. (Beauty)shopping is daar echt hemels. Ik ben vooral gek op merken waar ik veel over lees/hoor, maar die in NL niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn... en er zijn veel van zulke merken in Londen. Van Topshop tot een "simpele" Boots - I loved it all!Monsoon is in Londen veel groter dan hier (nou ja, die ene mini-afdeling bij onze V&D kun je niet eens een shop noemen). Behalve super mooie kleding (hallo, perfecte paarse spijkerbroek), hadden zij er ook nagellak-setjes. En het waren niet zomaar kleurtjes.. pretty shimmer! Ik ga ze snel eens uitproberen. Later kwamen wij ook een pastel-setje tegen, maar deze knal-kleurtjes hadden gelijk mijn aandacht. Giga Topshop midden op Oxfordstreet... daar kun je niet omheen. Behalve eigen merk make-up hadden zij daar ook Barry M. Ik heb mij dus prima vermaakt daar. Dazzle Dust (pigmenten) van Barry M zijn mijn nieuwe verslaving, daarom heb ik er drie van meegenomen. Eigen make-up van Topshop vond ik niet extreem leuk, gewoon "oké-leuk"...? Maar de nagellakjes waren cool. Ik naam eentje uit de speciale Valentijns-editie mee en een mooie glinsterende crackling (tja, waar heb je het niet). Ook kocht ik reinigingsdoekjes van dit merk.Bij Boots kon ik me ook erg uitleven... en toch valt het dus best mee. :) Nagellak remover pads, lippenbalsem van Soap & Glory (normaal vind ik balsems in blikjes totaal niet handig, maar check dan die verpakking!), glittereyeliner en een langhoudende lipgloss van Collection 2000. Verder heb ik een matterende basis van Smashbox meegenomen (nadat Peggy 1000 keer tegen mij zei hoe goed deze is) en een lippenbalsem van Carmex (klassieker, toch?). Tot slot - spulletjes van Shu Uemura, mijn eerste! Ik heb een soort crème oogschaduw meegenomen in de witte kleur. Omdat NYX Jumbo Pencil bij mij totaal niet werkt als basis bedacht ik dat dit een prima niet "creasend" alternatief zou kunnen zijn. Ik nam ook een prachtige felle paarse gelliner mee.

Kortom, toch nog een geslaagde shopping middag, zo een dag voor IMATS... ;) Reviews en swatches zullen natuurlijk volgen.

12 opmerkingen:

 1. Je hebt echt leuke spulletjes gekocht! En van Smashbox...dat moet gewoon werken. Anders is er iets mis met je... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingetjes! Ik zie een paar hele mooie nagellakjes... Ben ook wel benieuwd naar de Shu Uemura producten. Die zijn behoorlijk prijzig, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die pigmenten zien er mooi uit, ben benieuwd naar swatches. En verder ben je indd ook goed geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Shoppen in Londen is gewoon hemels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke aankopen!! :D Soap & Glory had ik laatst ook gespot in Engeland, baal nog steeds dat ik er niet gewoon wat van gekocht had!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke dingen heb je gekocht, super zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb jij een superleuke blog!
  Ik ga je meteen volgen!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ohh jij hebt leuke spulletjes gekocht! Gotta love shopping in london! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehhh, nice things :D Carmex is zo fijn, gebruik het echt dagelijks met dit koude weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke aankopen! De verpakkingen van Soap&Glory zijn inderdaad zó tof!

  BeantwoordenVerwijderen