zaterdag 18 februari 2012

Prettyness: Barry M Dazzle Dust

Hello, pretty stuff! Dazzle Dusts van Barry M zijn super mooie pigmenten / losse oogschaduws, die al een tijdje op mijn wishlist stonden. Dit merk kun je in Nederland wel online kopen, maar ik ben altijd meer van het swatchen en het aanraken... Dus in Londen begon alle pret toen ik bij de Topshop naar binnen liep. Natuurlijk wist ik al dat deze pigmenten zo mooi waren, ik had namelijk al een grijze Dazzle Dust. Maar veel kleuren bleken nog specialer te zijn dan ik dacht... en toen werd ik verliefd...Ik wilde ze stiekem allemaal wel meenemen, maar ik ging toch voor deze drie kleuren. Ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze een fuchsia-achtige shimmer bevatten... nieuwe favoriet? Op de verpakking staat altijd alleen een kleurnummer vermeld, terwijl op Internet de namen van de kleuren staan... een beetje jammer van Barry M, maar dit is dan ook het enige nadeel van deze producten.#89 (Oyster Grey) heeft een mooie midden-grijze basis, die soms zelfs naar taupe neigt. Deze kleur bevat een beetje rozige shimmer. #88 (Winter Berry) is een diepe, vrij donkere roze/paarse kleur. Deze bevat ook weer roze shimmer, maar soms lijkt het of die shimmer in alle kleuren van de regenboog is. De laatste kleur, #102 (Burgundy Noir), heeft een hele donkere, bijna zwarte basis en fijne paarse shimmer. Op de foto's lijkt de basis veel bruiner, zelfs bronze, terwijl het op de ooglid nog een stuk zwarter en zelfs paarser uitziet... kleur-kameleon? ;)Natuurlijk kon ik niet wachten om deze beauties te gebruiken! Ik had al verwacht dat ik een paar Dazzle Dusts zou scoren en daarom had ik bewust mijn bruine L'oreal Infaillible oogschaduw meegenomen (lees hier verder over het aanbrengen van pigmenten). Met deze look heb ik op IMATS rondgelopen...Eigenlijk vind ik dat de kleuren en diepte ervan niet goed zijn overgekomen op de foto's. Wij hadden ook niet heel veel tijd om de foto's te maken. Maar oké, Peggy vond het er wel goed op staan, dus vooruit dan maar. :) Voor de duidelijkheid: ik gebruikte #88 over 2/3 van mijn ooglid en #102 in de buitenste ooghoek.

In Nederland (en België) zijn producten van Barry M te koop bij de webshop van Alice & Jo, de prijs van Dazzle Dusts is 5,50 per stuk.

13 opmerkingen:

 1. Wat een mooie oogschaduw! Erg leuke kleurtjes!

  Liefs Tineke van http://mysupersweetlife.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er toch prima uit! Zeker voor zo'n snelle foto! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw in de potjes is het net een schatkist :D
  mooie look :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhrgg, zo mooi zijn die!!! Barry M heeft echt de mooiste pigmenten! Die middelste heb ik ook, btw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kleur 102 Burgundy Noir. Wat een plaatje. Ik ga binnenkort naar london. Dan zal ik eens opzoek gaan naar deze producten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een mooie kleuren oogschaduw.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zeer mooie kleuren! Die pigmenten zien er schitterend uit, je look trouwens ook!

  BeantwoordenVerwijderen