dinsdag 7 februari 2012

The results....

Wat is het snel gegaan! En wat leuk al die inzendingen voor het 2-jarig bestaan van mijn blog! Dank jullie wel, ladies, ik waardeer alles enorm! Ik heb alle complimentjes en tips aandachtig doorgelezen en ik ga daar goed over nadenken. Bijvoorbeeld over een vast wekelijks item... lijkt mij echt een tof idee, maar ik heb nog even geen idee wat precies... nou ja, het komt vast nog wel. Ik wacht op een ingeving of op jullie directe tips. :)Maar ik was ook minstens net zo blij met de looks die ik per e-mail ontving. Wat gaaf dat jullie daar zoveel moeite voor hebben gedaan! De leukste vond ik toch die van Linda B (weet alleen niet of ik die mocht publiceren, dus dan maar zo). Een blauw-groene look, helemaal mijn ding en daarom, wat mij betreft, een terechte winnares! Gefeliciteerd, Linda! Stuur mij snel een mailtje en de prijs komt naar je toe!

Iedereen bedankt voor het meedoen en tot de volgende winactie!

6 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, en gefeliciteerd Linda!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeej! Helemaal te gek, thanks! Ik ga je direct een mailtje sturen! En bedankt meiden!

    BeantwoordenVerwijderen