donderdag 16 februari 2012

Shoplog IMATS

Whoohoo, daar zijn ze dan, alle spulletjes die wij tijdens IMATS (en ik ook daarna) gescoord hebben! Naar mijn idee was het niet veel, maar toch is het filmpje heel lang geworden, ook na het editten. Nou ja, met al dat gezellig geklets daar omheen (lees: we waren moe, maar wel een beetje melig) zijn deze 19 minuten zo voorbij ;)Bij deze beloof ik plechtig om de volgende keer camera-lessen aan Peggy te geven :P Hoe film ik dingen, zodat ze in het midden en niet links in het beeld verschijnen, en hoe houd ik mijn vingers van microfoon en uit het beeld.. Hahaha! :) Nee hoor, sjoekie :P Ook dit was zo'n gezellige avond, onze laatste avond in Londen. Binnenkort komt er nog de laatste Londen-video online en die is best speciaal, zoals jullie het al konden horen... ;)

10 opmerkingen:

 1. Jullie hebben weer flink geshopt ! De Sleek palettes zijn moooi, nou wil ik ze ook ! En ik ben al benieuwd naar Peggy haar mening over de Eve Pearl concealer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oké, dit wordt er eentje om vanavond te kijken :) Wel heel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk om te zien wat jullie hebben gekocht. Heb hier al een tijdje naar uitgekeken. Zulke mooie producten.
  Stiekem ben ik een beetje jaloers.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke shoplog weer! Ik móet een keer naar imats :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha Peggy: "oh oh special, just like me!" XD

  Echt super coole spulletjes hebben jullie gekocht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Kashmira: beetje overdrijven moet kunnen!
  Wohaaa! Ik kan echt niet filmen, niet te doen zo schots en scheef! Heerlijk getater weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh jullie hebben leuk geshopt!! Leuk filmpje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik wil de lipstick best hebben :D lijkt me wel leuk om zo'n avontuurlijk kleurtje te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen