woensdag 22 februari 2012

Sketch-a-Brow with Senna

Wat doe je als je iets te dunne wenkbrauwen hebt? Juist, je gaat op zoek naar producten die ze mooier maken. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben een voorstaander van dunnere wenkbrauwen (zo'n bos past niet bij mijn gezicht), maar ze mogen toch wel ietsje voller zijn. Eugenia Weston, the artist achter het Amerikaanse merk Senna, waar ik al eerder over schreef, begrijpt precies wat ik bedoel...

"Over-tweezed and over-waxed are the most common problems I see. I work with clients to help them grow their brows in and I wanted a brow pencil that would sketch in lost brow hairs and give brows shape without looking fake or heavy."Sketch-a-Brow is een hele fijne wenkbrauwenpotlood. Fijn niet alleen om mee te werken, maar ik bedoel dat hij ook echt klein/fijn is. Ik heb ze nergens meer in dit formaat gezien. Dit mini stiftje helpt inderdaad om nauwkeuriger te werken. Hij is ook absoluut niet te vettig, wat weer voorkomt dat je er te veel van aanbrengt. Je schuift hem open en hij is klaar voor gebruik, ideaal. Het borsteltje aan de andere kant is ook al zo fijn (jaja, in beide opzichten). Het is klein en daarom makkelijk om mee te werken.Dit potlood is verkrijgbaar in 4 kleuren. Het fijne is: er zijn twee kleuren voor blondines! En dames met lichtere wenkbrauwen weten vast wel hoe moeilijk het is om een goede lichte kleur te vinden... een kleur die niet te bruin is, maar ook wel weer genoeg zichtbaar blijft. Ik heb laatste mijn wenkbrauwen weer eens lichter gemaakt en dus ben ik erg blij dat het potloodje in de kleur Light Taupe ze niet weer donkderder maakt.Links - mijn "naakte" wenkbrauwen. Als ik haast heb, dan pak ik deze potlood en teken zo een paar haartjes bij (zie foto in het midden). Als ik wat meer tijd heb, dan maak ik ze nog een stukje voller met mijn wax/poeder duo ook van Senna (oké, wenkbrauwenproducten is een van de sterkste punten van dit merk). Op de laatste foto had ik dit toch nog een beetje haastig gedaan, mijn wenkbrauwen zijn hier niet op hun best... maar eigenlijk met zulke moeilijke wenkbrauwen (die vorm alleen al) vind ik het resultaat nog goed gelukt. Toch wel fijn als zulke producten doen wat zij beloven. :)

Voor 18 dollar is Sketch-a-Brown verkrijgbaar op de website van Senna Cosmetics. En ik blijf duimen dat dit prachtig merk ooit nog naar Nederland komt... ;)

10 opmerkingen:

 1. Ik ben zo onhandig als het aankomt op mijn wenkbrauwen. Ik heb nog steeds niet de juiste kleur gevonden, heel frustrerend. Maar het ziet er heel netjes uit.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er inderdaad erg mooi uit;D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh lijkt me fijn ! Ik heb zo van die dunne haast onzichtbare wenkbrauwen, a living hell om dat elke dag te onderhouden. Kga zeker es zien nr de website van Senna.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook helemaal in de wolken met mijn wenbrauwpoeder en wax van Senna, het is gewoon echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er erg goed uit! De laatste tijd begin ik steeds meer aandacht te besteden aan m'n wenkbrauwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende het nog niet, maar het ziet er echt heel natuurlijk uit op jouw wenbrauwen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit! Ik vind jouw 'naakte' brows er uberhaupt al goed uitzien.. daar kan ik alleen maar van dromen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen