maandag 27 februari 2012

Soap & Glory The Fab Pore Facial Peel

Ik was ervan overtuigd dat ik over dit product al een keer verteld had... maar ik kan het dus niet vinden.. het is bijna zonde om hier niet over te schrijven! Ik hou van goede gezichtreinigers in de vorm van diep reinigende maskers en (bij voorkeur grove) scrubs. Maar dit... dit is iets er tussenin. Het is niet grof, maar meer een gezichtspa. Dat was het eerste wat in me opkwam toen ik het begon te gebruiken. En zo te zien, was die eerste keer al een hele tijd geleden...Wat zegt Soap&Glory over dit product? The Fab Pore™ has an intensive pore refining action with our exclusive PORESHRINK-R COMPLEX™. Ideal for greasy, spot prone or problem skin, or for a strategic attack on a misbehaving T-zone.

Je verdeelt het over je gezicht, masseert het voorzichtig in totdat de kleine bolletjes opgelost zijn. Daarna voel je eigenlijk niet zo veel. Je merkt wel dat het gaat werken, maar het gevoel is alles behalve irritant... meer ontspannend. Dit lijkt op een klei-textuur, maar gelukkig droogt het niet op (en uit). Eigenlijk is dit dus een masker en scrub in één. Na 5-10 minuten voelt mijn huid heel fijn aan. Het is geen über-reinigend product zoals mijn favoriet van The Bodyshop, maar deze peeling doet toch nog heel goed zijn werk. En het voelt dus echt als een spa aan huis... heerlijk (komt misschien ook door de poederige zachte geur). Een echte verwennerij voor mijn huid, ook als het iets gevoeliger/droger is. Jammer genoeg wordt dit merk niet in Nederland verkocht, maar bijvoorbeeld in Duitsland kun je het tegenwoordig bijna bij elke Douglas vinden. De prijzen vallen ook wel mee, rond 10 euro per product. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de andere verzorgingsproducten van dit merk mijn aandacht tot nu toe niet heel erg getrokken hadden (jaja, ook ondanks mega schattige verpakkingen!), maar deze peeling is toch wel erg fijn in gebruik... de volgende keer toch maar nog eens kijken.

12 opmerkingen:

 1. De 'catch a wrinkle' is blijkbaar heel goed van dit merk. Grove scrubs kunnen wel serieuze huidschade achterlaten als je ze verkeerd/teveel gebruikt.. Spijtig dat je het merk niet in NL & BE kan krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaow ik heb nog nooit van zo'n product gehoord, dat dieboleltjes oplossen! Ik ben er nu echt benieuwd naar ik ga kijken of ze bij ons in de buurt iets soortgelijks heben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er echt heel tof uit, in die pot.
  Grappig dat die bolletjes oplossen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eentje om op te schrijven voor als ik nog eens in Londen ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze ga ik zeker onthouden ! Lijkt me heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er heel leuk uit, zeker weten dat ik deze een keertje ga kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hij lijkt me echt super fijn toch maar een keertje kopen :)
  liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. lijkt me heel erg fijn en het ziet er leuk uit!
  ik volg je, het zou me leuk lijken als jij me ook wil volgen
  liefs
  http://likefashionandmore.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb een paar spulletjes van dit merk, deze nu net niet, dus wie weet? Hmmm... die Pinkfairy zet mij weer aan het mind shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik geloof dat de verpakking er zelfs al mierzoet uit ziet! Het lijkt me zeker een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me een fijn product! Ik ben nog op zoek naar een goede masker, laatste tijd veel last van irritante pukkeltjes op mijn wang en hals :(

  Ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen