zaterdag 11 februari 2012

Video: IMATS London 2012

IMATS 2012... wat was het gaaf! Niet alleen door het aanbod van alle mooie merken, maar ook om de prachtige creaties die daar te zien waren... bodyart, grime, you name it. Hierbij een snelle impressie van dit prachtige evenement...Die twee palettes van Eve Pearl, waar ik langer bij stil stond, brachten mij aan het twijfel. Ik vond ze beide prachtig! Maar uiteindelijk heb ik er maar een meegenomen.... drie keer raden welke ;) Tijdens IMATS hebben wij nog een demonstratie van EnKore bijgewoond (die hier ook even in beeld was). Hier komt nog een aparte video over... :)

11 opmerkingen:

 1. Ziet er erg leuk uit, ben benieuwd naar jullie IMATS-buit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk! Can't wait for the haul :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me echt super om te gaan, echt leuk zeg :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om dit nog eens terug te zien! Het was super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zag er erg leuk uit daar! :D Wat make-up toch allemaal niet kan doen (zoals bij die ene mensen die opgemaakt werden en prachtige looks hadden) :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je iets van Eve Pearl ook voor mij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anoniem - dat ben ik - je mam. :))

   Verwijderen
 7. Waar was ik tijdens dit? Balen dat ik er niet bij was. Heel erg leuk dat je het een en ander hebt vast gelegd.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig filmpje, zag er echt leuk uit daar.

  BeantwoordenVerwijderen