vrijdag 3 februari 2012

We're going to London! (IMATS, here I come)

Het kon ook niet anders... na ons succesvol tripje naar The Makeup Show in Berlijn was IMATS natuurlijk de volgende stap. Vanochtend ben ik vertrokken richting Peggy om dan samen vanuit Brussel een trein richting Londen te nemen... wow, ik heb er zo veel zin in! Dit wordt ook nog eens mijn eerste keer Londen, super gaaf! Als wij aankomen en spulletjes in het hotel droppen, dan is het natuurlijk gelijk tijd om te shoppen. Superdrug en de store van Illamasqua staan hoog op mijn te bezoeken wishlist. Ik heb ook verder geen verlanglijstje mee, maar ik ga gewoon kijken... bij deze beloof ik mezelf om geen dingen/kleuren te kopen die ik al heb en alleen spulletjes met extreem hebben-gehalte aan te raken... eehm..? Maar morgen.. morgen is het tijd voor de meest bekende make-up beurs ter wereld.IMATS is o.a. bedoeld voor make-up artists en professionals op het gebied van grime etc. Er worden ook interessante workshops gegeven, ik weet dat Peggy in ieder geval van plan is om een paar te volgen. Dat is ook absoluut interessant voor mij, ik kan nog veel leren. Ik vind het eigenlijk erg zonde als mensen alleen naar IMATS gaan om te shoppen.. nee, wij gaan het goed doen. En ja, dat shoppen doen wij NATUURLIJK ook tussendoor. Naast welbekende merken als Inglot en MAC, zijn er nog een paar waar ik ontzettend benieuwd naar ben: Eve Pearl (en mevrouw herself zal er, als het goed is, ook zijn), LA Splash (glitters), MUD (oogschaduwpalettes!), OCC (dit keer gaan niet alleen nog meer liptars mee, maar ik heb ook hun blauwe pigment op me wishlist staan... huh, dus toch nog een stiekeme wishlist). Ook Sleek en NYX zullen er vertegenwoordigd zijn, wel apart op zo'n beurs maar ook wel weer leuk. En natuurlijk zal ik vast weer nieuwe fijne merken ontdekken, zoals Senna, J'ouvert en YoungBlood tijdens The Makeup Show. Kortom, ik heb er zin in!

17 opmerkingen:

 1. amai hoe tof zeg :) wou dat ik ook kon gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh em gee, wou dat ik ook kon gaan ! Denk dat ik gewoon knettergek zou worden van al die make up :d ! Veel plezier ladies ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Héél veel plezier! Ben benieuwd om jullie verhalen te zien en te horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me super leuk!


  Love Katrien
  from bowsarecute.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk!!! Ik wou ook gaan, maar uiteindelijk ben ik van gedachten veranderd.
  Nieuwe doel: sparen voor IMATS New York 2013!
  Veel plezier daar and Happy Shopping!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel plezier! Ik ben benieuwd naar de filmpjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wooh, super vet! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat leuk dat jullie gaan, ik ben super benieuwd naar de fotos!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Tof! Heel erg veel plezier toegewenst. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk zeg! Have fun! Wil zelf zeker een keer naar IMATS, in NY en Londen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat gaaf, nu ik dit lees zou ik er zo heen willen. Veel plezier met Peggy, geniet ervan dames.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel veel plezier!! Ben al benieuwd naar jullie aankoopjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah, wat leuk zeg :D Heel veel plezier daar! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat gaaf dat jullie naar de IMATS gaan, heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lekker late reachtie :P Maar echt supercool!!! Heel veel plezier! :D

  BeantwoordenVerwijderen