maandag 19 maart 2012

Budget-musthave: Essence Express Dry Drops

Deze druppels van Essence zijn, denk ik, bekend als je een beetje blogs leest. Het heeft even geduurd, maar ook ik heb ze nu (al een tijdje!). Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, ze kosten namelijk rond 2 euro, maar oh wat zijn deze druppels fijn voor de nagellak-liefhebsters!Het is maar wat je prettiger vindt: sneldrogende topcoat met een kwastje of in de vorm van druppels. Druppels zijn toch wel makkelijker... handig voor ongeduldige mensen (net als ik!) die én nagellak sneller willen laten drogen en geen gedoe met een kwastje willen. Met een kwastje ben ik namelijk altijd bang om strepen op mijn nagellak te maken... gebeurt weinig, maar toch. Met druppels is het sowieso anders: nadat ik mijn nagels gelakt hebt, doe ik een paar druppels op elke nagel (aan de bovenkant en in het midden, terwijl ik mijn hand met nagels omhoog houd) en klaar!Makkelijker kan niet! Oké, mijn nagellak droogt niet binnen 1 second, hoe dikker de laagjes des te langer het duurt. Maar binnen een halve minut hoef ik voor mijn nagels niet meer te vrezen. De druppels zijn een soort olie. Na gebruik blijft het ook een beetje op mijn vingers zitten. Maar dit is veel minder erg dan met een sneldrogende spray (jaja, die heb ik ook nog) en je haalt het zo weg. Kortom, een super fijne uitvinding voor een zacht prijsje.

15 opmerkingen:

 1. Ik heb ook wel geleerd om dit met mijn hand omhoog te doen, anders zit het allemaal op de tafel of op je broek.. :) Maar ik vind ze nu ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit druppeltjes geprobeerd, moet ik toch eens gaan doen. Voor die prijs kan het geen kwaad indien het mislukt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb wel 's vaker zulke druppels geprobeerd, maar het is niet echt mijn ding om het zo maar te zeggen! Ik laat het liever door de lucht drogen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb ze thuis staan maar nog niet geprobeerd, dringend toch eens doen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die olie nog wel fijn op de nagels, dat geeft ook een verzorgend gevoel aan de nagelriemen. Gebruik deze de laatste tijd minder, moet hem toch meer uithalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog een oudere variant , maar deze werkt niet altijd even goed bij mij:(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze ook maar ik vind hem erg fijn! Ik vind hem ook wel erg verzorgend voor je nagelriemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kijk dat is nou eens handig voor die weinige dagen waarop ik nagellak draag en het binnen een minuut verpest. Bedankt voor de review

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze heb ik altijd bij de hand en koop deze iedere keer opnieuw.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh die ga ik maar eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die heb ik ook gezien, en ik baal omdat ik hem niet heb meegenomen, deze ga ik dus echt halen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wist niet eens dat het bestond van Essence :)

  BeantwoordenVerwijderen