zaterdag 17 maart 2012

Eerste lente-dag! (he wat, een outfit?!)

Afgelopen donderdag was het eindelijk zo ver: boven de 15 graden! En dat betekent voor mij een ding: pumps! Elk jaar wacht ik op dit moment. Het betekent lente, warmte, weg saaie winter. Ook al wordt het de komende dagen iets minder, dat lente-gevoel had ik voor even vast. Mijn eerste pumps van dit jaar: zwarte Steven Madden. En mijn outfit... helemaal me, myself and I - style. Als jullie mij een beetje volgen, dan weten jullie misschien nog dat ik een hekel heb aan kleding-shoppen. Simpele basic dingen vind ik saai, maar het mag ook niet te uitbundig zijn... en eigenlijk moet een kledingstuk gewoon volledig bij mij passen... punt. En zo ook deze outfit...Ik hou niet per se van zwart, maar het liefst wel van donkere kleuren. Deze "leren" legging/broek van Vila was voor mij aan het begin een stap uit mijn comfort-zone, maar nu ben ik er helemaal weg van.. en Vila heeft perfecte broek-pasvorm voor als je een kont hebt *kuch kuch*. Bloesje/tuniek is van Monsoon en het leren jasje van Bershka. Ik was 's ochtends helemaal blij met mijn outfit en wilde het (als experiment) vastleggen... maar tegen de tijd dat ik weer thuis was, was het 18:45.. ik was dus wel behoorlijk moe en het zonnetje was al onder... ach ja, ik ben erachter gekomen dat ik in mijn kleding toch niet kan poseren (thanks aan mijn vriend-lief voor geduld). Ach ja, eenmalige actie dan maar ;) Waar ik wel goed in ben, laat ik een andere keer zien... alhoewel jullie zo ook een preview van mijn ooglook kunnen zien.

12 opmerkingen:

 1. Dit staat je super meis!
  Vooral die leren broeg/legging vind ik erggg mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk shirtje, staat je goed meid.
  Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhw die foto met cosmo :3 Superleuke outfit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's, en leuk dat je je outfit is showed :)
  Je hondje is cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De top vind ik erg leuk en je hondje steelt de show natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die broek vind ik er prachtig uitzien, heb je die al lang in het bezit?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk topje!! Fijn zo'n outfit artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo mooi je outfit! Ik ben echt dol op zwarte simpele pumps, ze zijn echt een must have! En je hondje is zooooo lief <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. >>Waar ik wel goed in bed,<<

  typo, ff checken, groetjes :)

  Sifa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je kan wel poseren! Ziet er toch prima uit! Maar...ik ben nog steeds niet over het'Wat??? Outfit??' gevoel heen :)

  BeantwoordenVerwijderen