vrijdag 2 maart 2012

Enchantra DARED me: purple & gold

Als jullie de blog van Enchanting Beauty volgen, dan hebben jullie het misschien al gezien... in een van de looks-artikelen heeft Linda mij (heel subtiel!) uitgedaagd om een paars/gouden look te maken. En wat is er leuker dan van deze uitdaging een tut-middagje te maken! Zo gezegd, zo gedaan, een middagje (nou ja, uiteindelijk bijna de hele dag) Zeeland dus. En wat was het gezellig! Met dit als resultaat van mijn kant...Voor de binnenste ooghoek en een beetje langs de bovenste wimperrand gebruikte ik pigment Lumi van Sugarpill. De roze kleur op mijn bewegende ooglid... tja, ik weet dat ik een beetje inspiratieloos was en daarom heb ik maar verschillende tinten roze gebruikt, vooral van alles wat er in mijn Z-palette zat. Uiteindelijk (uit frustratie? :P) heb ik ook weer een (roze) pigment van Sugarpill toegevoegd. Ik geloof dat dit Birthday Girl was. In de crease heb ik een paarse Too Faced kleur gebruikt uit mijn Z-palette. Ook heb ik oogschaduw van Make-up Store in de kleur Bordeaux toegevoegd. Langs de onderste wimperrand: een licht bruine Urban Decay potlood en daaroverheen Goldilux van Sugarpill (offcourse... de meest perfecte gouden kleur ever).Op mijn wangen heb ik MAC Azalea Blossom gebruikt, aangesterkt met Berry Fairy oogschaduw van Catrice. Op mijn lippen... tja, ik begon met een prachtige gloss van Lime Crime, maar die bleek niet koel genoeg te zijn voor deze look. Toen heb ik o.a. weer Lumi gebruikt om de kleur koeler en zachter te maken. Dus ja, ik heb lekker veel spulletjes uit Linda's stash gebruikt ;) Oh ja, alle credits aan haar voor: het helpen met de wimpers, stijlen van mijn haar en close-up foto's van hét oog!

Voor Linda's look (heel anders dan dat van mij) check haar blog. Voor meer info over o.a. Sugarpill en Lime Crime kun je natuurlijk altijd in haar webshop terecht.

8 opmerkingen:

 1. Die gouden touch erbij vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de wimpers er heel erg leuk bij staan.
  liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan weer! Vooral de gouden oogschaduw eronder is zo leuk :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende look! De kleuren staan je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pretty lady! Het was superleuk dat je er was en nog veel leuker om ook lekker samen te tutten. Zeker voor herhaling vatbaar!

  BeantwoordenVerwijderen