zondag 4 maart 2012

EnKore @IMATS: make-up in 7 minuten + tips

Koren Zander (beter bekend van zijn Youtube-kanaal EnKore) liet tijdens IMATS in Londen zien hoe je je make-up in 7 minuten kunt doen. Dat is op zichzelf al een uitdaging! Natuurlijk hebben wij met alle plezier zijn presentatie bijgewoond, maar het werd nog zelfs beter... kijk maar mee... ;)Wij zaten ook echt op de eerste rij. Hoe cool is dat! Dus ja, perfecte mogelijkheid om alles te filmen. Koren deed het echt heel leuk. Tijdens het editten kwam ik erachter dat het veel te lang werd... de eerste versie eindigde bij 20 minuten en ik was nog niet eens op de helft.... ik heb dus geprobeerd om alleen de highlights erin te houden, zodat jullie een beetje het idee hebben van hoe en wat. Koren gaf wel heel veel tips, dingen waarbij je dacht: "Oh ja, best logisch/handig eigenlijk!" Kortom, het was cool.... en extra bijzonder zo... (big thanks aan Peggy voor de hulp bij het filmen ;) )

P.S. Oké, het eindresultaat was wel een beetje messy. Ik had foto's aan een vriendin laten zien en die zei dat het te neutraal was, "je ziet het bijna niet"... eeeuhm, hahaha duidelijk iets anders gewend... ach ja, het is wel van KoRen! ;)

10 opmerkingen:

 1. Hele leuke (en handige!) video, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke inspirerende video (handig) dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat die jouw op het einde opmaakt. Heel erg leuk, hij verteld ook zoveel handige tips.

  Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke video en wat een Absolutely Fabulously Gorgeous Model daar aan het einde ;) Er zaten weer leuke tips tussen van KoRen, misschien poeder ik voortaan ook mijn gezicht ipv de vloer :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ahahaha dat viel ook weer mee.... :P Thanks!! :D

   Verwijderen
 5. Whoei, ik heb er weer heel wat van opgestoken! Vreemd eigenlijk dat wij vrouwen beginnen met onze bovenste wimpers, terwijl we weten dat het mis gaat als we snel erna de onderste haartjes willen pakken. Ontzettend gaaf dat je model mocht zitten en hey, neutraal of niet neutraal, je zag er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gek hé... en het ergste is: het is moeilijk om het weer af te leren :P Dank je wel ^^

   Verwijderen
 6. Wat een leuk filmpje! Zoveel fijne tips! Enkore is grappig ook :-) En zoo leuk dat je 'model' mocht zitten!

  BeantwoordenVerwijderen