maandag 12 maart 2012

EOTD: Delightful Purple Freeze

Elke ochtend, als ik voor de spiegel ga zitten, heb ik geen idee welke look ik ga maken en met welke kleuren. Ik probeer het vaak wel op mijn kleding af te stemmen en soms krijg je dan verrassende resultaten.. zoals dit...Voor mijn bewegende ooglid heb ik het duo gebruikt uit MAC Glitter & Ice collectie. Beide oogschaduws hebben een lila ondertoon.. het is dus wel een beetje jammer dat het op sommige foto's meer blauw lijkt. In de crease had ik eerst alleen een van mijn nieuwe Barry M pigmenten toegevoegd (the purple/pink one!), maar dat vond ik toch maar niet genoeg......op zulke momenten komt mijn prachtige YSL duo het beste van pas. Paars-rode kleur in maar vooral boven de crease zorgde voor een verrassend leuk effect. Ook de highlighter uit dit duo heb ik in deze look gebruikt. De onderste wimperrand vind ik dit keer het minst gelukt, het kon spannender, maar oké. En dit is dus mijn snelle eyeliner... kon beter/preciezer, maar *nogmaals* oké. Vroeg 's ochtends kan ik niet zonder snelle eyeliner (het is trouwens die pen van ArtDeco - love that stuff!).

14 opmerkingen:

 1. Mooie look! Die paars rode kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb je weer prachtig gemaakt! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een erg mooie look hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look weer, die tinten staan je ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat paars en roze samen is super !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gecombineerd, het staat echt heel mooi bij elkaar, mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige look! Hele mooie kleuren combi en die eyeliner maakt je look helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt op sommige foto's inderdaad meer blauw. Maar ik vind het echt een mooie look. De eyeliner is mooi.
  Liefs,x xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb echt bewondering voor deze ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen